Ești copilul Lunii Pline sau al Lunii Noi? Ce spune momentul nașterii despre personalitatea ta

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Dacă ești născut în preajma unei Luni Pline sau Noi, vei avea anumite trăsături. Pentru a afla faza Lunii la momentul nașterii tale, va trebui să îți verifici astrograma natală.

Să începem cu o recapitulare. 

Ce înseamnă când avem o Lună Plină? Aceasta are loc atunci când Soarele și Luna sunt în opoziție. În timpul unei Luni Pline, vei observa anumite schimbări. 

Dar când este o Lună Nouă? Reprezintă momentul în care Soarele și Luna se alătură și marchează începutul unui nou ciclu lunar. Este momentul potrivit pentru a începe proiecte noi, a stabili intenții și a desfășura ritualuri.

Joshua Pingley este un astrolog care practică astrologia modernă și tropicală. În ultimii cinci ani, și-a aprofundat cunoștințele în domeniul astrologiei. Pe canalul său de TikTok, ne-a vorbit despre semnificația Lunii Pline/Lunii Noi în astrograma natală. Iată ce ne spune!

„Te-ai născut în preajma unei Luni Pline sau Noi? Dacă da, acest lucru ar putea avea un impact mult mai mare asupra ta decât îți dai seama. Motivul pentru acest lucru este modul în care îți configurează harta natală. Poți vedea acest lucru prin verificarea astrogramei natale.”, spune astrologul.

Anarhia planetelor din 2025: Pluto, Saturn, Uranus și Neptun se unesc pentru a crea o lume nouă!

Dacă semnul tău lunar este în semnul opus semnului tău solar, există o mare probabilitate să te fi născut în timpul unei Luni Pline sau cel puțin foarte aproape de una. Iar dacă semnul tău lunar este același cu semnul tău solar, este foarte probabil că te-ai născut în timpul unei Luni Noi sau foarte aproape de una. 

Cu cât Luna ta este mai aproape de Soarele tău, cu atât este mai probabil să rezonezi cu calitățile Lunii Noi, fiind puțin mai intuitiv, puțin mai sensibil emoțional, în general mai atent și autentic. Luna ta, care reprezintă emoțiile, și Soarele, care reprezintă ego-ul, sunt esențial una și aceeași sau cel puțin comunică mult mai ușor între ele. 

Acum, dacă te-ai născut cu Luna opusă Soarelui tău sau mai departe de acesta, este mai probabil să rezonezi cu calitățile Lunii Pline, fiind puțin mai condus de ego, obiectiv, totul sau nimic, un pic extremist, complet influențat de factorii externi.

Cum poți spune dacă ești mai mult un „copil” al Lunii Pline sau al Lunii Noi? Tot ce trebuie să faci este să îți verifici harta natală. Astrologul ne dă un exemplu din astrograma sa: „Eu sunt Berbec cu Luna în Taur. Prin urmare, sunt mai mult un copil al Lunii Noi. Aș fi fost un copil al Lunii Pline dacă Luna mea s-ar fi aflat în cele șase case opuse Soarelui meu.”

Vezi aici videoclipul complet.

Iată o listă cu zodiile opuse!

  • Berbec-Balanță
  • Taur-Scorpion
  • Gemeni-Săgetător
  • Rac-Capricorn
  • Leu-Vărsător
  • Fecioară-Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?