Este timpul ELIBERĂRII pentru o zodie de pământ! Ce o așteaptă în luna iulie? „Îi vei șoca pe cei din jur!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Foto Veerle Debruyne
Foto Veerle Debruyne

Astrologul belgian Veerle Debruyne vine cu noi previziuni pentru un semn de pământ. Despre cine vorbim?

Astrologul belgian Veerle Debruyne  este de părere că luna iulie va fi una relativ liniștită, mai ales datorită faptului că nu vor exista planete retrograde, eclipse și așa mai departe. În general, fiecare zodie se poate bucura de o perioadă bună. În plus, vine o etapă reușită ca să poți să schimbi ceva în viața ta.

Iată ce îi așteaptă pe nativii Taur și pe cei cu ascendent în Taur!

La Tauri, Venus, guvernatorul lor, va fi în Casa a patra, cea care ține de emoții, de casă și de familie. Acesta este un tranzit important, pe care îl vei resimți serios. Valorile tale din interiorul familiei se pot schimba. Ce apreciai înainte s-ar putea să se schimbe acum. Se pot schimba valori legate de casa ta și să nu uitam că acest sector include și legăturile cu familia, cu părinții. 

Emoțiile te pot da peste cap legat de sectorul familial. Poate că ai ținut ceva mult timp în interiorul tău, dar din iulie nu o să mai poți face asta. 

De asemenea, Marte va fi la tine în prima casă a horoscopului. Te face să îți arați limitele, pe care să le impui și altora, fără drept de replică. Mulți nativi Taur, dar și cei cu ascendent în Taur vor spune :"Asta este ce vreau eu să fac și nu permit nimănui să îmi spună contrariul!” Desigur, mulți oameni din jur pot fi cam șocați de noua ta atitudine, de ceea ce spui sau ceea ce faci, dar adu-ți aminte că o faci pentru tine și pentru nimeni altcineva. Este timpul eliberării! Apoi, Marte se va duce în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Pot apărea și transformări la locul de muncă, grație lui Pluto din Casa a zecea. Va fi o lună interesantă pentru tine!

Ai în vedere și acest articol: O zodie de FOC va avea parte de VINDECARE în 2024. Despre cine este vorba? 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel