Eclipsa de Soare din 2 octombrie vorbește despre destin. Iată cinci lucruri pe care trebuie să le cunoști!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Mâine, pe 2 octombrie, vom avea o eclipsă de Soare în semnul Balanței. Iată câteva lucruri importante de care să ții cont!

Bella Popa este astrolog, actriță și creator de conținut. Pe contul său de TikTok, unde are un milion de urmăritori, ne-a spus cinci lucruri pe care trebuie să le știm despre eclipsa de Soare din Balanță de pe 2 octombrie!

1. Este ultima eclipsă în Balanță până în 2033 și ultima eclipsă în seria de eclipse de pe axa Balanță-Berbec. Poți să te gândești la octombrie 2023. Ce se întâmpla în viața ta în acea perioadă? Atunci am avut ultima eclipsă de Soare în Balanță. Și în martie 2024, am avut o eclipsă de Lună în Balanță. Ce se întâmpla atunci? Temele din aceste perioade pot reapărea acum, iar ele revin pentru o ultimă confruntare, mai ales în legătură cu casa pe care Balanța o guvernează în harta ta natală. 

2. Această eclipsă este aliniată cu Mercur și face un careu cu Marte. Mercur este planeta comunicării, prin urmare cuvintele tale au o greutate suplimentară în acest moment. Comunică-ți nevoile și dorințele și asigură-te că te aperi, dar fii extrem de atent, deoarece careul cu Marte, aflat în Rac, unde este extrem de emoțional, poate face ca vorbele tale să taie ca un cuțit. Există un potențial pentru certuri și dispute, mai ales cu cei apropiați, având în vedere că Balanța este semnul relațiilor. Mulți ar putea să nu fie de acord cu ceea ce spui. Să-ți exprimi adevărul poate fi foarte incomod acum, dar are potențialul de a te elibera. 

Octombrie cu năbădăi pentru două zodii! Ce sunt sfătuite de un astrolog internațional?

3. Această eclipsă este o Lună Nouă, ceea ce indică un nou început. Dar pentru că este o eclipsă, există un element de destin și soartă în joc.  

4. Eclipsa se petrece pe Nodul Sud, care semnifică energii de care ne îndepărtăm colectiv. Și, având Nodul Sud în Balanță de vara trecută, colectiv ne-am îndepărtat de la a pune nevoile altora înaintea nevoilor noastre, de a pune fericirea altora înaintea propriei noastre fericiri. Și, cu Nodul Nord în Berbec, am prioritizat independența și încrederea în sine. Acum este necesară o curățare finală pentru a elibera orice te poate împiedica să întrupezi pe deplin acea încredere în sine. Așa că reflectează asupra a ceea ce poate însemna asta pentru tine. Acest lucru poate însemna să te îndepărtezi de o relație, un loc de muncă sau chiar un mod de a gândi care nu te mai servește. Și pentru că aceasta este ultima eclipsă în Balanță, este ceva de care trebuie să te desprinzi definitiv pentru a îmbrățișa această nouă realitate și această nouă versiune a ta. 

5. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în timpul unei eclipse este să renunți, să ai încredere și să te predai universului. Lucrurile sunt realiniate și rearanjate în favoarea ta, fie că simți asta sau nu. Și dacă încerci să te opui acestor schimbări, vei atrage doar mai multă suferință. Așadar, acceptă schimbările care vin și ai încredere că sunt pentru un scop mai înalt. Meditația, reflecția interioară și activitățile de vindecare liniștitoare sunt extrem de favorizate în această perioadă.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel