Eclipsa de Soare din 2 octombrie va schimba regulile jocului. Ce lecții ne aduce?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Ne aflăm în sezonul Eclipselor. Trecem printr-o perioadă încărcată și plină de incidente. Ce ne aduce Eclipsa de Soare?

Toamna aceasta ne-a întâmpinat cu un sezon al Eclipselor. Prima va fi pe 18 septembrie, urmată de încă două în octombrie. 

Cea din 2 octombrie va fi o Eclipsă de Soare și se va petrece în apropierea lui Lilith (Luna Neagră), ceea ce va aduce multă distracție. Lumea din jur ne va surprinde.

Valkyrja Vörðr, astrolog și autor, ne spune mai multe despre Eclipsa de Soare!

Următoarea Lună în Balanță va coincide cu Eclipsa din 2 octombrie. Nu doar că lucrăm pentru a da startul acestui sezon al Eclipselor, prin a integra intențiile stabilite cu Luna Nouă în Fecioară de acum câteva zile, dar primim și informații, mai ales datorită lui Venus în faza de Lună Neagră și a Nodului Sud aflat tot în Balanță. Primim indicii despre ce se va întâmpla cu adevărat pentru noi în ziua eclipsei din 2 octombrie.

Ce vom face cu adevărat? Care este noua eră pe care o deschidem pentru noi înșine și ce ne dorim cu adevărat? Aceasta este o lună în care trebuie să închidem ușa trecutului care nu ne-a fost de folos. În această perioadă, Nodul Sud, Luna Neagră și Venus vor face conjuncție în Balanță, acolo unde se află și Luna. Este momentul în care adevărul despre puterea pe care ai ascuns-o fie de tine însuți, fie că a fost ascunsă în alt mod, va ieși la iveală, mai ales acea putere personală pe care ai cultivat-o, dar pe care, dintr-un motiv sau altul, nu ai reușit să o exprimi încă.

Mesaje importante din partea Eclipsei de Lună de pe 18 septembrie! La ce trebuie să fim atenți?

Faptul că toate acestea se petrec acum, cu Luna în Balanță, înseamnă că vom înțelege ce aducem în viața noastră odată cu Eclipsa din 2 octombrie. Ești pregătit? Eu sunt foarte pregătită. Vreau să ies din vechile cicluri și să pășesc în noua direcție.

Odată cu retrogradarea lui Pluto în Capricorn, trebuie să ținem minte că orice contract pe care îl încheiem acum, inclusiv cel la nivel simbolic, nu va fi ușor. Orice angajament pe care ni-l asumăm acum va necesita timp. Așadar, asigură-te că, pentru această Lună în Balanță și Eclipsa din 2 octombrie, totul este bine stabilit și că ai timp să finalizezi ceea ce îți propui.

Nu te suprasolicita, dar așteaptă mai mult de la tine. Meriți mai mult, așa că oferă-ți și tu mai mult. Aceasta este o lecție importantă a acestei luni. Continuă să faci ce trebuie.

Vezi aici previziunile astrologului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel