Eclipsa de Soare de ASTĂZI aduce influențe pozitive pentru mai multe zodii. Te numeri printre norocoși?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, pe 2 octombrie, vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă. Pentru mai multe zodii, acest eveniment va aduce niște schimbări pozitive și majore.

Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Balanță va aduce influențe semnificative din partea lui Mercur și Lilith. Stelliumul format din Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur și Lilith va crea un careu cu Marte și un trigon cu Jupiter, indicând necesitatea de a găsi un echilibru între tensiune și claritate. Arhetipul Balanței ne invită să ne privim cu onestitate, ca într-o oglindă.

Această Lună Nouă reprezintă un nou început și ne provoacă să acționăm, întrebându-ne: „Ce urmează?”. Este un moment ideal pentru a reflecta asupra aspectelor esențiale din viața noastră. Eclipsa ne încurajează să renunțăm la ceea ce nu mai este funcțional, deschizând drumul pentru o nouă etapă.

Lilith aduce o notă provocatoare, simbolizând fricile și nesiguranțele care ne pot împiedica progresul. Cu toate acestea, energia eclipsei ne dă șansa de a depăși aceste obstacole, asumând riscuri și îmbrățișând schimbarea. Va transforma provocările în oportunități de creștere.

Joshua Pingley este un astrolog care practică astrologia modernă și tropicală. În ultimii cinci ani, și-a aprofundat cunoștințele în domeniul astrologiei. Pe canalul său de TikTok, unde are 725k urmăritori, ne-a vorbit despre zodiile cele mai afectate de Eclipsă! Iată ce ne spune!

Astrologul începe prin a spune: „Acestea sunt semnele zodiacale care spun „asta chiar e enervant" și pornesc pe o nouă cale în viață, datorită eclipsei de Soare de azi, o eclipsă care marchează începutul sfârșitului unui ciclu început vara trecută. Cine este pregătit pentru o schimbare reală?”

ȘASE zodii sunt susținute de astre în octombrie. Care sunt recomandările pentru acestea?

Și are sens, pentru că, spre deosebire de eclipsa de Lună din septembrie, care a vizat direct semnele mutabile (Pești, Fecioară, Săgetător și Gemeni), această eclipsă de Soare, care este despre eliberarea de demonii interiori și exteriori, precum și asumarea unui mare risc care poate sau nu să funcționeze, dar trebuie făcut oricum, este pentru semnele cardinale (Balanță, Berbec, Rac și Capricorn). Semnele care reprezintă noile începuturi și acțiunea primesc, într-adevăr, noi începuturi, și nu sunt singurele.

Pentru că, deși eclipsa are loc în Balanță, unul dintre semnele cardinale, planeta care guvernează eclipsa, Venus, este în prezent într-un semn fix, mai exact în Scorpion. Așadar, mai avem și următoarele zodii: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Lucrurile ar putea deveni puțin turbulente și pentru voi. Eclipsa nu trebuie să ne sperie. Avem patru în fiecare an, dar tind să ne destabilizeze puțin pe termen scurt. Așa că țineți-vă bine și pregătiți-vă.

„Facem niște mișcări importante. Ești mai pregătit decât crezi.”, ne transmite astrologul în final.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel