Eclipsă de Lună pe 18 septembrie. Cum le va afecta pe toate cele douăsprezece zodii?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Trebuie să ne pregătim încă de pe acum de Eclipsa de Lună din septembrie!

Ne apropiem de primul eveniment important al toamnei! Este vorba de Eclipsa de Lună/Luna Plină din Pești de pe 18 septembrie. 

Deși pentru unii, acest eveniment poate părea destul de îndepărtat, s-ar putea să nu fie chiar așa. Pentru că Mercur va fi retrograd în luna august, nu prea vom avea timp să ne dezmeticim pe urmă. Iar eclipsa are parte de un aspect nu tocmai benefic: conjuncția Lunii cu Neptun, care poate aduce haos serios și momente în care vom simți că pierdem controlul. Conjuncția mai are darul de a scoate la suprafață fricile cele mai profunde.

În timp ce această eclipsă poate părea grea și încărcată de emoții contradictorii, oferă, de asemenea, o oportunitate serioasă pentru cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de introspecție.

Va fi un moment bun pentru a mai renunța la scenariile din capul nostru, unele care ne fac rău, și de a accepta realitatea, așa cum este ea. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Eclipsa se va petrece în casa a 12-a. Este vorba despre trecut și despre puterea subconștientului. Dar și despre escapism sau probleme de sănătate. Conjuncția Lunii cu Neptun va aduce mult haos în viața ta, riscul de a te lăsa influențat de cine nu trebuie, dar și puterea de a te dizolva în momentele grele. 

Taur/ Ascendent în Taur

Eclipsa se duce în casa a 11-a. Multe dintre planuri pentru viitorul apropiat îți vor da bătăi de cap. Neptun se va asigura că nu vei mai ști ce vrei. Unii prieteni te vor dezamăgi, dar și tu îi vei dezamăgi pe alții. Încearcă să nu ai așteptări mari de la oameni pentru că luna septembrie îți poate aduce multe clipe neplăcute. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Eclipsa din casa a zecea va aduce haos și confuzie în ceea ce privește cariera sau relația cu autoritățile. Astrologul îți recomandă să nu te complici prea mult în septembrie și să nu iei decizii radicale. Conjuncția Lunii cu Neptun te poate face să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Rac/ Ascendent în Rac

Eclipsa va fi în casa a 9-a. În septembrie, vor apărea probleme legate de călătorii sau studii. Trebuie să aveți grijă suplimentară la toate chestiunile juridice sau la cele care țin de documente. Alegeți-vă luptele într-un mod mai deștept! Dacă nu mai luați totul personal, totul va merge bine.

Leu/ Ascendent în Leu

Eclipsa se va petrece în casa a 8-a. Din păcate, unele investiții se vor demonstra a fi păguboase. De asemenea, în septembrie, trebuie să aveți grijă la persoanele cu care vă asociați, cu cine vreți să colaborați. Chestiunile referitoare la credite, partaj, succesiune vă vor da bătăi de cap. Nu credeți pe nimeni și nimic.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Eclipsa se petrece în casa a 7-a. Conjuncția Lunii cu Neptun poate avea dublu efect. Pentru unii poate fi precum o trezire, iar pentru alții poate aduce adevărate dileme pe plan relațional. Nu este cazul să îi acuzați pe ceilalți de suferința voastră. Și nici nu așteptați prea multe de la ei. Încercați să vă țineți departe de tot ce pare nesigur pe plan relațional. Evitați relațiile toxice cu orice preț. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Balanță/ Ascendent în Balanță

Eclipsa se va petrece pe casa a șasea. Așa că, dacă sunteți în concediu sau vacanță, este bine să aveți în vedere faptul că luna septembrie poate fi foarte haotică pe plan profesional. Și mai trebuie să rețineți ceva încă de pe acum: colegii sunt colegi, nu sunt familie. Aveți mare grijă la analize sau tratamente, cereți a doua opinie.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Eclipsa se va petrece în casa a 5-a. Am putea spune că acest eveniment, în ciuda conjuncției Lună-Neptun, vă priește de minune. Crește nevoia de iubire, de atașament, de afecțiune. Romantismul va fi la limite uimitoare. Totuși, astrele vă atrag atenția că nu este cazul să vă îndrăgostiți de dragoste. Trebuie să fiți mai atenți la chestiunile referitoare la copii, în septembrie!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Eclipsa se va petrece în casa a 4-a. S-ar putea să apară decizii legate de locul în care stați, să vedeți cu alți ochi realitatea, în special cea legată de mediul familial. În septembrie, ar fi bine să evitați deciziile serioase pe plan imobiliar. Vreți de la cei dragi să se schimbe, dar voi nu faceți nimic ca să vă schimbați. Așa că nu vă bazați pe ei să vă ajute într-o privință până când nu stabiliți din timp toți termenii și condițiile. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Eclipsa se va petrece în casa a 3-a. În septembrie, vor apărea probleme legare de călătorii, drumuri, excursii, vacanțe. De asemenea, chestiunile administrative vor fi destul de haotice. Astrele vă recomandă să folosiți energia eclipsei pentru a vă împăca cu anumite persoane apropiate. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Eclipsa se va petrece în casa a 2-a. Din păcate, în septembrie veți avea multe cheltuieli la care nu v-ați fi gândit. Deci ați face bine încă de pe acum să fiți mai chibzuiți. Stați departe de a da sau de a lua împrumuturi. Nu vă lăsați influențați de nimeni atunci când veți avea de făcut investiții. Și dacă, se poate, evitați deciziile financiare importante. 

Pești/ Ascendent în Pești

Cu eclipsa în semnul vostru, în conjuncție cu Neptun, luna septembrie se anunță a fi una plină de haos și confuzie. Relațiile sunt stresante, apare oboseală, lipsă de vitalitate. La tot pasul vor apărea dileme. Și dacă veți pleca în concediu, trebuie să vă așteptați la încurcături. Astrele vă recomandă să nu neglijați deloc sănătatea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel