Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Peste doar câteva zile, o să avem o Eclipsă de Lună. Cum va impacta acest fenomen fiecare semn din zodiac?

Evenimentul protagonist al ultimelor două săptămâni din septembrie este, fără îndoială, Eclipsa de Lună/Luna Plină din Pești. Aceasta va avea loc pe 18 septembrie si va primi o conjuncție Lună-Neptun, cea renumită pentru tendințele sale de a dizolva sau de a aduce haosul chiar și acolo unde pare totul pus la punct.

Putem afirma că va fi o eclipsă complicată, cu momente de contradicție, dar care poate reprezenta și o oportunitate pentru anumite zodii.

Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Eclipsa de Lună se petrece în Casa a douăsprezecea. Tu s-ar putea să fii foarte confuz legat de trecut. Să nu mai știi ce este real și să fii nevoit să iei niște decizii, să nu ai o bază. Ce îți recomandă ție astrologul în acest caz? Să nu lași trecutul să conteze mai mult decât este cazul. De asemenea, pot fi probleme de sănătate sau există riscul unui diagnostic greșit. Ai foarte mare grijă și la tot ceea ce înseamnă sănătate mintală. Să nu simți că îți pierzi mințile.

Taur/Ascendent în Taur

Eclipsa va avea loc în Casa a unsprezecea. Pentru că are parte de conjuncția cu Neptun, s-ar putea să te păcălești în ceea ce privește relația cu anumiți prieteni. Sau unii dintre prieteni este posibil să te dezamăgească. Poți să fii într-o confuzie și într-o dilemă legată de aceștia. Pe de o parte, te gândești că îți sunt prieteni și că trebuie să fii alături de ei, după care îți vei da seama că le-ai permis cam multe. Vei tot pendula între aceste două situații și nu vei ști pe care să o alegi. Astrologul te îndeamnă să renunți la anumite planuri care sună mai bine în capul tău decât în realitate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa se petrece în Casa a zecea și s-ar putea să fie o perioadă în care să ai foarte multă confuzie în ceea ce privește locul de muncă sau în legătură cu anumite vești pe care le primești. Sau poate relația cu o persoană de încredere și cu autoritate va fi confuză. Încearcă să nu trădezi pe nimeni și să nu te lași trădat de ceilalți. Asta presupune să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. Mai ales la serviciu!

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa contează chiar mai mult pentru tine, fiindcă avem o Eclipsă de Lună, iar aceasta este guvernatorul tău. Acest aspect astral îți poate aduce multe revelații atunci când călătorești, când studiezi, sau te vei trezi într-un moment în care îți vei da seama dacă trebuie să te muți din țară, să te întorci în țară. Va fi foarte multă confuzie în această zonă, dar toată această confuzie vine după o trezire de care ai nevoie. Stai departe de scurtăturile pe plan legal și cele juridice.

Leu/Ascendent în Leu

Eclipsa se petrece în Casa a opta, lângă Neptun. S-ar putea să simți că nu mai ai aer, că nu mai ai pentru ce să muncești și pentru cine să te chinui. Nu mai ai resurse și nu mai ai de unde să dai. Ești într-un moment în care spui sus și tare că nu mai poți. Undeva înăuntrul tău este o luminiță care pâlpâie, dar trebuie să ajungi singur acolo. Și ca să ajungi, trebuie să nu mai dai tot ce ai tu altora. Atunci când te victimizezi și te plângi, le oferi celorlalți pe tavă din puterea ta personală. Dar ai instrumentele necesare să descoperi că ai multă putere interioară. Este o perioadă dăunătoare pentru cei care vor să facă investiții și negocieri. Dacă te afli într-un partaj pentru un divorț, nu crede în promisiunile celuilalt. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este cea mai proastă perioadă să începi o relație, din punctul de vedere al teoriei astrologice, deoarece Eclipsa de Luna se petrece în Casa a șaptea. Pentru că te păcălești extrem de ușor cu ajutorul cuvintelor. Gesturile și cuvintele te fură cum nici nu ai habar. Este acel moment în care Cupidon își face de cap și te îndrăgostește, dar după beția dragostei, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută. De asemenea, s-ar putea să fii mai suspicios decât este cazul față de partener, dacă ești într-o relație. Nu îl acuza de nimic până când nu ai dovezi. Sfatul principal pentru tine este să încerci să nu crezi promisiunile celorlalți până nu vezi fapte.

Balanță/Ascendent în Balanță

Este posibil să te simți trădat de un coleg sau de cineva de la serviciu, odată cu Eclipsa din Casa a șasea. Unii nativi își pot alege un loc de muncă ce nu le convine sau își vor da seama că sunt la un job care nu li se potrivește. Va fi o trezire pentru tine. Și pentru că Luna este lângă Neptun, vei primi ca o palmă peste față. Apare confuzia, te confrunți cu ceață, te învinovățești, te victimizezi. Mai mult, este un eveniment care s-ar putea să lase evenimente mai neplăcute și în ceea ce privește sănătatea. Caută întotdeauna o a doua opinie și nu te diagnostica tu singur. Vei dori liniște și vei vrea să organizezi tu totul, însă nu se va putea. Pentru tine, această eclipsă va fi mai degrabă epuizantă.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsa se petrece în Casa a cincea, casa iubirii. Luna va fi în conjuncție cu Neptun. Tot în Casa a cincea, îl vei avea și pe Saturn retrograd. Această eclipsă îți arată că fericirea ta nu vei depinde de alții și că gândirea magică atunci când vine vorba de chestiunile amoroase este foarte dăunătoare sau chiar otrăvitoare. Dacă te arunci într-o relație și nu iei în calcul și anumite riscuri, va fi rău. Tu ori riști cu totul, ori nu riști deloc. Dacă ești singur, vrei să te arunci cu multă inconștiență într-o relație. Și apoi vei avea o trezire vai și amar. Sau poți să fii într-o relație și să descoperi lucruri despre partener, să te simți păcălit, înșelat. Relația cu copiii poate să fie destul de complicată acum, așa că ai grijă în această zonă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eclipsa se petrece în Casa a patra. Luna fiind în conjuncție cu Neptun, s-ar putea ca aceste evenimente să îți aducă foarte multă confuzie legată de acasă. Dacă te-ai mutat recent, poți să descoperi că imobilul în care locuiești are multe probleme pe care tu nu le-ai văzut. Fii mai atent la momentul în care semnezi un contract de vânzare-cumpărare sau când închiriezi ceva. Nici intențiile membrilor familiei nu sunt foarte clare. Dar nici tu nu vei fi foarte pragmatic, ci poți să îi duci puțin cu zăhărelul. Astrologul îți spune să nu te grăbești cu o mutare în jurul datei de 18 septembrie sau cu o vânzare ori achiziție a unui imobil. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Această eclipsă se petrece în Casa a treia și îți poate da peste cap multe călătorii, multe drumuri dar și chestiuni administrative. Ai grijă să nu încurci actele, procesele, ședințele, mesajele pe care trebuie să le trimiți. Nu mai există organizare! Mintea ta este în ceață totală în jurul datei de 18 septembrie. Pentru tine punctualitatea este importantă, dar nu o să mai existe acum. Te joci de-a baba oarba, așa că va fi nevoie să îți activezi alte simțuri, fiindcă mintea nu o să te mai ajute ca altădată. Depinde doar de tine cum ți le vei activa.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa se va petrece în Casa a doua a banilor și poate să aducă multe păcăleli pe plan financiar. Dacă ai de semnat un contract, riști să nu citești corect condițiile, iar dacă vrei să iei un împrumut, nu vei fi foarte conștient de riscurile care există. Dai bani cu împrumut dar nu îi mai vezi rapid. Sau ai nevoie de un împrumut dar iei mai mult decât trebuie. Pe plan financiar, trebuie să ai ochii foarte bine deschiși. Este bine să fii generos, dar nu cu totul. Sacrificiul pe plan financiar nu își are rostul acum. 

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa se petrece în semnul tău. Pentru că Luna este în conjuncție cu Neptun, vei avea atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. Ca resursă, această eclipsă te poate face mai spiritual, te poate conecta mai mult cu sufletul tău, te face mult mai conștient că nu contează doar lucrurile tangibile, dar mai presus de orice, riști să te lași păcălit de orice știre. Afli o veste și o distorsionezi, ești nesigur și simți că nu ai stabilitate. Ești în derivă și nu știi ce să faci cu viața ta. Astrologul îți spune să îți simplifici viața. Nu uita că anul viitor ai ocazia să faci pași mai clari către o nouă viață. Trebuie să treci din resemnare în acceptare. Ai grija mare și la sănătate. 

Urmărește aici emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu!

Luna Plină din Pești aduce un punct de cotitură MAJOR pentru PATRU zodii. Va fi mult haos!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel