Duritatea lui Pluto în Capricorn. Urmăritorii Astrosens confirmă că acest tranzit le-a adus schimbări masive!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Mâine, vom avea a doua Lună Plină din semnul Capricornului din 2024. Astrologul Daniela Simulescu a realizat o emisiune în care a discutat despre acest subiect și despre apropierea acestui tranzit de Pluto. 

Pe 21 iulie, avem o Lună Plină în Capricorn, foarte aproape de Pluto. Ce știm? Pluto se află în acest semn de pământ încă din 2008. Pentru moment, nu mai este în acest semn, dar va reveni în luna septembrie. În noiembrie, se va muta în Vărsător, unde vă rămâne încă 20 de ani de acum înainte.

Însă, din 2008 încoace, Pluto a adus enorm de multe transformări în viețile fiecăruia dintre noi, dar în special în a celor care au marcaj cardinal în hartă, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Cel mai probabil, voi ați trecut prin evenimente categorice, extreme sau chiar de viață și de moarte. Fiindcă Pluto aduce teste dure și implacabile, însă poate acționa și precum o pasăre Phoenix deghizată.

Cititorii Astrosens ne-au dezvăluit propriile greutăți prin care au fost nevoiți să treacă în ultimii 16 ani. Iată ce ne-au spus!

1. O urmăritoare de-a noastră confirmă magnitudinea tranzitului lui Pluto în Capricorn: "Cât adevăr la Capricorn... Din 2008, pana în prezent, am trecut prin toate.. transformări fizice și psihice...o luptă constantă cu mine și cu cei din jurul meu... am pierdut oameni dragi.. Și la un moment dat am crezut ca m-am pierdut și pe mine.. Dar azi pot spune, că tot ce am trăit m-a făcut să conștientizez cât de puternică sunt... "

2. Avem și o altă mărturie: "Foarte adevărat la Capricorn, din 2013 până în prezent am trecut prin 3 operații de cancer, mulțumesc lui Dumnezeu pt fiecare zi din viața mea, el mi a dat putere și biruință!"

3. „Am crezut că nu se mai termină, sau că nu mai sunt eu! Să nu mai vina nimic atât de rău, la nimeni!”

Dezvăluirile continuă: "Am simțit ca nu mai pot și totuși mai pot puțin!!”

4. Iată și un nativ Gemeni care ne spune prin ce a trecut: "Ca Geamăn confirm ceea ce ați zis despre noi. Lovitură după lovitură începând cu 7 Septembrie 2008. Mi-am revenit de fiecare dată că pasărea Feonix însă pierderea brusca a mamei în acest an nu am mai putut găsit forța necesară."

5. „Perfect spus la mine. Chiar am ajuns la concluzia asta după toate câte am pătimit în ultimii ani...”

6. Wow!!!! Acum că stau și mă gândesc bine, parcă am trăit câteva vieți, din 2008 încoace, de fapt, de prin 2006. Pluto la mine e în Balanță, unde am și N Nord, Soare în Rac. Doamne ajută, înainte!!!!!! „Totuși parca aș sta puțin să trag o gură de aer. Mulțumesc!

7. „Sunt pești și ai zis tot adevărul exact așa a fost și așa e în prezent!”

8. „Nimic din ce am crezut ca va fi nu a fost! Asta e!”

9. „Ai dreptate Daniela. Am pierdut prieteni, rude şi pãrinții."

10. Și un domn ne confirmă spusele Danielei Simulescu: "Săgetător, chiar așa trai am avut din 2008!”

11. „Așa a fost, am trecut și eu prin trei operații, câteva ședințe de chimioterapie care ma făcut mai puternică ca acum să îmi învăț lecțiile să am mai multă grijă de mine"

12. „Sunt scorpion..am simțit pe pielea mea din 2008 totul..Exact așa cum ai spus...și nu găseam răspunsul. Cu toate ca știam ca este Pluto în capricorn..am pierdut averi și banii..în 2020 am avut cancer dar m-a salvat cu ușurință..în 2022 la fel..habar nu am avut..cred că mi-a compensat cu banii care am fost păcălita de ce-l cu care am conviețuit și...după aceea nu s-a mai legat nimic..atât de păgubos a fost.”

13. „Din 2008 încoace căsătorie, copil ,divorț.....apoi.. insulino-dependent deci ce sa mai zic ...!!”

14. "Waw...câtă dreptate ai la Gemeni cu crizele începute din 2008: în nov 2007 am depus cererea de divorț și de atunci a trebuit să mă descurc singură cu un copil de 10 ani, fără casa și fără nici un ajutor. Toate s-au rezolvat și m-au făcut mai puternică! deci, mergem mai departe!”

15. "Îmi doresc să se schimbe ceva....am obosit...sunt rac și de șapte ani am pierdut tot... vreau liniște!”

Vă mulțumim și noi pentru susținerea voastră continuă! Suntem încântați să primim comentariile și mărturiile voastre și le apreciem foarte mult. Ne bucurăm că sunteți alături de noi și așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășiți în continuare experiențele și gândurile voastre. Rămâneți alături de echipa Astrosens pentru mai multe noutăți și informații interesante! 

Youtube video image

A doua întoarcere a lui Saturn. Cititorii Astrosens confirmă că acest eveniment astrologic le-a oferit un parcurs nou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel