Drasticul Pluto se întoarce! Previziuni implacabile pentru CINCI semne din zodiac din 2 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 2 septembrie, Pluto se reîntoarce în semnul Capricornului. Iată previziunile pentru următoarele semne ale zodiacului.

Pluto, cunoscut și sub numele de Hades în mitologia greacă, este zeul lumii subterane și al morților.

Din punct de vedere istoric, planeta Pluto a fost descoperită abia în 1930, ceea ce o face relativ nouă în contextul astrologiei și al hărților natale. Descoperirea sa a adus un nou nivel de complexitate și profunzime în interpretările astrologice, având în vedere că Pluto este asociată cu transformarea profundă, regenerarea și puterea ascunsă.

Vă invităm să facem o mică recapitulare!

Când a intrat Pluto în semnul Capricornului? Pe 26 ianuarie 2008 și a adus schimbări mari atât în viață noastră de zi cu zi, cât și la nivel colectiv. Pluto este planeta care provoacă schimbări radicale și aduce situații la extreme.

De asemenea, între 2023 și 2024, Pluto s-a tot mutat din Capricorn în Vărsător. Acum este retrograd în Vărsător, însă, de pe 2 septembrie, revine în semnul Capricornului, unde va rămâne până la data de 19 noiembrie a acestui an. Când o să intre în semnul Vărsătorului, acest tranzit o să dureze 20 de ani, până în 2044.

Pluto este impacabil, dur și nemilos. Așa că următoarele zodii trebuie să fie atente la atenționările acestui tranzit. Iată care sunt!

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Începând din 2008 și până în prezent, ai trecut prin multe lupte pentru supraviețuire, fie ele în sens literal sau metaforic. Acum, Pluto revine în casa a opta pentru a-ți aminti că nimeni nu este nemuritor și că orice criză poate deveni o oportunitate uriașă, dacă știi din ce perspectivă să o abordezi. Până pe 20 noiembrie, vei realiza că depinzi de anumite persoane.

Leu / Ascendent în Leu

De câte ori ți-ai schimbat locul de muncă sau colegii din 2008 până în prezent? Ai avut probleme de sănătate care te-au speriat și ți-au provocat numeroase crize? Pluto se întoarce acum în casa a șasea pentru a-ți arăta cât de mult te-ai întărit. Și pentru a te ajuta să alegi ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Reflectează la cât de puternic ești astăzi!

Marte în Rac, din 4 septembrie. Astrologul Daniela Simulescu: "O să fim precum o oală sub presiune!"

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Pluto revine în casa a treia. Și vrea să îți reamintească de faptul că mintea este cea mai valoroasă armă pe care o ai! Modul în care o cultivi va determina succesul sau eșecul, fără compromisuri. În plus, până pe 20 noiembrie, ai ocazia să iei decizii foarte importante legate de locul în care vei alege să te stabilești, fie că este vorba despre familie, locuință sau o posibilă relocare.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Din 2008, ai trecut printr-o transformare continuă! Cu siguranță, ai avut multe momente în care te-ai ridicat precum Pasărea Phoenix. Ai învățat să o iei de la capăt și să devii și mai puternic. Acum, Pluto revine în semnul tău pentru ultima dată, oferindu-ți încă o provocare până pe 20 noiembrie! Sănătatea rămâne prioritatea ta principală!

Pești / Ascendent în Pești

Ce planuri aveai în 2008? Cum s-au desfășurat ele în timp? Pluto revine acum în casa a unsprezecea pentru a-ți reaminti că viața este plină de surprize și imprevizibilități. Pluto te învață din nou că nu poți controla totul. Chiar dacă îți dorești cu ardoare să păstrezi anumite persoane în viața ta, trebuie să înveți să le lași să plece.

În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii, care schimbă lumea cu fiecare tranzit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel