Divorțul în astrogramă. Cum îți poți da seama dacă vei trece prin asta, dacă te căsătorești târziu sau deloc?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt semnele divorțului în astrologie? Un specialist ne răspunde!

Avem cum să ne dăm seama daca vom divorța, din punct de vedere astrologic? Dar de faptul că o persoană se poate căsători la o vârstă mai înaintată sau că nu este menită să se căsătorească deloc? Kapiel Raaj, astrolog internațional, ne răspunde!

Trebuie să înțelegem faptul că, deși suntem miliarde de oameni pe această planetă, nu toți sunt meniți să se căsătorească în această viață. Iar acesta nu este un lucru negativ. Pentru că sunt oameni care sunt lăsați pe lume și pentru scopuri mai înalte. 

În primul rând, avem niște exemple clasice de căsătorii care se întâmplă mai târziu. Astrologia ne poate răspunde la asta, însă nu este ușor, pentru că trebuie să ai cunoștințe temeinice despre case, semne sau grade între planete.

Ei bine, când Saturn îți guvernează Casa a șaptea, se află în Casa a șaptea a relațiilor și a căsătoriei sau face aspecte cu această casă, pot apărea căsătorii mai târziu. Saturn nu îți refuză căsătoriile, dar cu siguranță le întârzie. De exemplu, dacă ai ascendent în Rac sau în Leu, Saturn poate aduce căsătorii și după 40 sau 50 de ani, de cele mai multe ori. Poți observa că anumite persoane vor să se căsătorească la 20, 25 de ani, dar ajung să o facă 20 de ani mai târziu. Cel mai probabil, au aceste aspecte ale lui Saturn în hartă.

Saturn dorește să înveți anumite lecții, îți testează răbdarea, limitele. Poate aduce multe suflete pereche și multe legături amoroase, dar le și ia înapoi foarte repede. Dacă aceste persoane aleg, totuși, să se căsătorească înainte de 35 de ani, ajung sigur să divorțeze. Pentru că sunt menite să învețe anumite lecții importante.

Totuși, când unii oameni au plasarea lui Saturn în Casa a șaptea, se pot bucura de persoane extrem de potrivite și de mature, chiar dacă ajung să se căsătorească la vârste mai înaintate. 

Desigur, pot fi și o mulțime de alți factori la mijloc, așa că nu lua acest text ca literă de lege. De exemplu, chiar dacă Saturn este în Casa a șaptea la tine, te poți căsători de tânăr, doar pentru că Jupiter face aspecte bune cu acea casă. 

Cine nu este menit pentru căsătorie? Persoanele cu Nodul Sud în Casa a șaptea, potrivit astrologului. Nodul Sud discută despre karma, vieți trecute și nu se mai interesează prea mult de această viață și de tot ce se întâmplă în ea. Aceste persoane vor să fie singure și să nu își bată capul cu relații. Unii pot fi singuri din convingeri spirituale, precum Maica Tereza, iar alții sunt la polul opus, deși au numeroși parteneri sexuali, nu vor să se căsătorească cu nimeni. 

Și aici pot fi niște excepții, mai ales dacă Venus sau Jupiter aspectează Casa a șaptea, chiar dacă și Nodul Sud este prezent tot acolo. Dar pot fi căsătorii bazate pe multe certuri, fiindcă Nodul Sud este prezent. 

Cei cu Nodul Nord și cu Marte în Casa a șaptea pot fi mai predispuși decât alții să înșele, iar asta poate duce la divorț. Aceste persoane pot avea multe aventuri în timpul vieții, chiar dacă sunt în relații ori căsătoriți. Și cei cu Marte în Casa a șaptea se ceartă foarte des în căsnicii, înșală sau sunt ei înșiși înșelați de partener. 

Alți indicatori ai divorțului într-o astrogramă? 

- Venus în conjuncție cu Soarele în ORICE casă a astrogramei, dar mai ales în Casa a doua, a patra, a cincea, a șaptea, a opta, a noua. Dar aici contează și alte aspecte, precum și gradele planetelor, așa că cel mai bine, cauți un astrolog care să interpreteze corect aspectul tău.

Astrologul conchide spunând că astrologia îți poate spune foarte multe despre tine, inclusiv despre căsătorii sau divorțuri. Însă, este important să privești mai departe de compatibilitatea zodiei, pentru că ai o hartă mult mai complexă de atât.  

Youtube video image

Kapiel Raaj, astrolog internațional: "Iată ce înseamnă să ai Jupiter retrograd în harta natală!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel