Dificultățile pe care le experimentezi atunci când îți lipsește un element din astrograma natală

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

În astrograma natală, putem avea patru elemente: foc, aer, pământ, apă. Atunci când unul dintre ele lipsește, apar dezechilibre.

Elementele prezente în harta natală sunt determinate de semnele în care se află planetele. De exemplu, dacă Marte se află în Rac, un semn de apă, atunci elementul apă este prezent. Dacă Soarele este în Berbec, vom avea și elementul foc în astrograma noastră.

  • Semnele de FOC: Berbec, Leu, Săgetător
  • Semnele de PĂMÂNT: Taur, Fecioară, Capricorn
  • Semnele de APĂ: Rac, Scorpion, Pești
  • Semnele de AER: Gemeni, Balanță, Vărsător

Aura, astrolog internațional, ne povestește despre dificultățile pe care le putem întâmpina!

„Lipsa unui element din harta ta natală poate avea un impact semnificativ. Cunosc multe persoane care nu au elementul pământ și sunt complet deconectate de realitate. Sunt oameni foarte speciali, parcă de pe altă lume, extrem de magici, dar au dificultăți în a se ancora, în a face bani, în a progresa în planul fizic, în a construi o fundație solidă și în a simți siguranța. Elementul pământ este sinonim cu chakra rădăcină. Dacă există un dezechilibru în chakra rădăcină, aceste persoane vor simți frică, anxietate și o lipsă de ancorare. Pot întâmpina dificultăți în gestionarea responsabilităților zilnice sau în menținerea unei rutine. E ca și cum ar ști totul, ar avea toată pasiunea necesară, dar nu pot să o materializeze. Nu reușesc să ia măsuri concrete pentru a aduce în realitate ceea ce își doresc. Prin urmare, trebuie să dezvolte o legătură profundă cu natura și să își ia un job pentru a înțelege disciplina, responsabilitatea și fiabilitatea.  Altfel, lăsați pe cont propriu, probabil că nu vor ști ce să facă. 

Cei care nu au apă în harta lor natală sunt adesea considerați lipsiți de creativitate. Toți oamenii sunt creativi. Cred cu tărie acest lucru. Doar că nu au descoperit cum să își valorifice creativitatea sau nu și-au găsit limbajul creativității. Dacă îți lipsește acest element, e posibil să simți o lipsă de profunzime emoțională, intuiție, sensibilitate sau empatie față de ceilalți. Toate aceste lucruri contribuie la crearea unui artist extraordinar. Pentru a crea artă uimitoare, trebuie să fii conectat la propriile emoții. Deci, pentru ca aceste persoane să devină mai complete, este necesar să-și stimuleze creativitatea, să se conecteze cu lumea lor interioară și cu ceea ce simt. Acest proces va începe probabil ca unul logic, prin scriere, jurnalizare, introspecție. Acesta este puntea către adevărata simțire. Meditația este foarte puternică pentru aceste persoane, la fel ca și implicarea în relații profunde și semnificative. Cealaltă persoană va acționa ca o oglindă pentru a te ajuta să te exprimi. Lucrul la dezvoltarea intuiției te va ajuta să integrezi elementul apă. 

Cu cât îl ignorăm mai mult pe Saturn, cu atât suferința crește. Iată ce lecții îți aduce Lordul Karmei, conform astrologiei!

Persoanele care nu au foc în harta lor natală au adesea o lipsă de voință, deoarece focul este legat de sistemul solar. Este asociat cu puterea personală, încrederea, ego-ul, stima de sine și conceptul de sine. Aceste persoane adesea nu au pasiune, entuziasm, un sens al scopului și motivație. Le lipsește mult încrederea. E posibil să ai dificultăți în a te impune, în a găsi motivația sau în a te implica în activități care îți stârnesc interesul. Aceste persoane sunt cele care preferă să stea în spate, să nu fie observate. Practic, sunt mai degrabă adepți decât lideri. Pentru a echilibra acest lucru, trebuie să facă activități fizice care vor spori natural nivelul de energie și vor crea acel foc interior. Trebuie să lucreze la exprimarea de sine într-un mod curajos și asertiv. Să se implice în arte performative, să fie văzuți și să caute modalități mici de a prelua conducerea în viața personală sau profesională. Nu trebuie să treacă de la nimic la CEO-ul lumii.

Dacă îți lipsește aerul din harta ta natală, aceasta este o provocare. Aceste persoane au dificultăți în a se adapta social și în a comunica. Parcă nu se integrează nicăieri. Sunt percepute ca fiind ciudate. Aceștia sunt ca niște paria sociali, care au dificultăți în a se înțelege cu ceilalți. Acest lucru face dificilă articularea gândurilor sau angajarea într-o activitate mentală cu altcineva. E posibil să simtă că se chinuie să își exprime ideile sau că trebuie să fie foarte atenți la ceea ce spun sau că trebuie să își planifice fiecare cuvânt înainte de a-l rosti, pentru a nu fi înțeleși greșit sau pentru a nu percepe greșit situațiile. Adesea, aceste persoane au nevoie de un intermediar, cineva cu mult aer, care să înțeleagă și persoana căreia îi lipsește, pentru a o face să se simtă înțeleasă într-un context de grup. Cel mai bun lucru pentru aceste persoane este să se angajeze în activități care stimulează mintea. Să citească mult, să se provoace să rezolve puzzle-uri, să își stimuleze intelectul. Cunoașterea va menține mintea activă, deoarece există o tendință, în cazul lipsei elementului aer, de a deveni apatic și de a lăsa mintea să devină inactivă. Comunică ori de câte ori ai ocazia. Dacă nu faci asta, există riscul de a dezvolta dificultăți de articulare, deoarece nu vei înțelege cum să îți exprimi ideile. Așadar, vorbește și petrece mai mult timp cu prietenii și în preajma altor oameni. Este dificil din cauza sentimentului de a fi exclus social, dar interacțiunea cu ceilalți este modul în care îți îmbunătățești abilitățile sociale.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-04-at-04-01-39_34684300.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel