Dezastru la locul de muncă pentru o zodie. Daniela Simulescu: Ai nevoie de o frânare a activității! - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

Youtube video image

Astăzi, pe 23 iulie, Soarele din Leu va face o opoziție cu Pluto din Vărsător. Unele proiecte în care ne vom implica o să ne zguduie puterea interioară. Senzația principală va fi aceea că oamenii din jur încearcă să ne manipuleze, să ne testeze sau că nu țin cont de noi deloc. Vom avea așteptări foarte mari, dar și un ego inflamat. Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor trece prin negocieri mai dure.

Pe 26 iulie, Soarele din Leu va face un sextil cu Marte din Gemeni. Cei doi aștri se susțin într-un mod armonios. Sunt recomandate atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre.

Tot vineri, Mercur își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Mintea noastră devine interesată de organizare, de calcule și de eficientizare. Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Însă devenim și mai critici și nemulțumiți. Din punct de vedere mental, va fi o perioadă epuizantă. De pe 5 august, Mercur își va începe retrogradarea în acest semn.

Mercur intră în Fecioară. Ce schimbări aduce pentru fiecare zodie din 26 iulie?

Taur/Ascendent în Taur

În continuare, Venus se află într-o relație bună cu Jupiter. Înseamnă că ai destule oportunități și găsești soluții la problemele pe care le ai. Mai trebuie să ai în vedere că Soarele se duce în casa a patra, iar Marte a intrat în casa a doua. Apar cheltuieli pentru familie, cheltuieli pentru evenimentele acestora, cheltuieli pentru casă, grădină și pentru treburile gospodărești. Nu doar tu te vei ocupa de cheltuieli, ci și partenerul. Va avea multe momente în care trebuie să scoată banii din buzunar. S-ar putea să apară destul de multe momente neplăcute între voi. Membrii familiei nu vor fi de acord cu unele cuvinte ale tale. Vei fi într-o permanentă ceartă în capul tău cu aceștia. Față în față nu o să fii capabil să le spui ceea ce gândești, dar în mintea ta va fi un adevărat război.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va intra în casa a zecea, unde va și retrograda. Apar tot felul de probleme și ciudățenii la locul de muncă. Întâmpini întârzieri, amânări, blocaje, reluări ale discuțiilor. Este nevoie de-o frânare a activității tocmai pentru a îmbunătăți și a eficientiza. Chiar dacă te simți frustrat, din acest sentiment va apărea reziliența de care ai nevoie în momentele cele mai grele. După care, Soarele intră în casa a noua, unde se află și Mercur. Călătorești în locuri unde nu ai mai fost. Nu sta doar la plajă, ci și vizitează pentru a învăța câte ceva. Dacă nu poți pleca nicăieri, chiar și activitățile spirituale sunt foarte bune sau să te apuci de învățat ceva nou. Cu Marte în casa a șaptea, relațiile nu vor fi foarte liniștite.

Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii AUGUST 2024. Ce le aduce Mercur retrograd zodiilor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel