Destinul și karma au trecut pe axa Berbec-Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe data de 12 iulie, Nodurile Lunare s-au mutat pe axa Berbec-Balanță. De aceea, putem discuta despre apariția unor situații predestinate. Vezi mai jos previziunile și recomandările pentru fiecare semn din zodiac!

Pe 12 iulie, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță. Deci, genul acesta de eveniment marchează începutul apariției unor situații predestinate. 

O mică mențiune: discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală!

Din decembrie 2021, cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au avut parte de ele. Ei bine, din 12 iulie, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) au primit ștafeta, până la finalul lunii ianuarie din 2025.

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nodul Sud va fi în Casa a 7-a, a relațiilor. Pentru tine va conta să îți meargă relația! Te gândești la ce face și la ceea ce nu face partenerul de viață. Dar acest dezechilibru va avea loc pe toate parteneriatele, fie afective, fie profesionale. Dar unde este Nodul Nord? Acesta îți confirmă că o relație nu va funcționa, până nu întorci atenția asupra ta. Tinzi să te duci către ceilalți și îi vei tot întreba pe ei cum ar fi mai bine să faci. Dar nu este bine cum zic ei. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Nodul Sud este în Casa a 6-a, iar Nodul Nord în Casa a 12-a. Despre ce vorbim? La muncă, până în 2025, pot apărea dezechilibre. La fel și în cazul sănătății. Mai ales că arhetipul Balanței este unul care dorește să le facă pe plac tuturor. Ai vrea să te înțelegi cu colegii, cu șefii, cu toți din jur. Tu îți dorești să mulțumești pe toată lumea. Ce spune Nodul Nord în Casa a 12-a? Că te-ai cam abandonat. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nodul Sud s-a mutat în Casa a 5-a. Nodul Nord este în Casa a 11-a. Deci, ce ar trebui să faci tu? Să îți dai seama că nu ești un rege și că nu totul este despre tine în această viață. Mulți nativi pot experimenta și anumite situații legate de copii, unde pot apărea chestiuni mai complicate. Ce spune Nodul Nord în Casa a 11-a? Să îți mai faci și planuri. Aici și acum. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Nodul Sud se află în Casa a 4-a, deci casa ta preferată, care include familia, rudele. Vor apărea multe dezechilibre în această zonă. Nimic nu va mai fi cum era până în 2025. Relațiile cu frații, cu verișorii, cu părinții, toate vor avea de suferit. Ce spune Nodul Nord din Casa a 10-a? Rolul tău în această societate nu este acela de a te rupe în bucățele ca să fii pe placul tuturor celor din familie. Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

Nodul Sud este în Casa a 3-a, iar Nodul Nord în Casa a 9-a. Cumva, nu o să mai fii singurul care va vorbi într-o cameră sau nu o să mai fii singura persoană care le știe pe toate. Cu Nodul Nord în Casa a 9-a, în loc să îți ceri drepturile și să te superi pe ceilalți, te gândești la cum ai putea să începi tu o nouă școală. Pentru tine, până în anul 2025, învățarea și educația la nivel abstract devin foarte importante. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nodul Sud este în Casa a 2-a și Nodul Nord în Casa a 8-a. Vor apărea multe dezechilibre pe plan financiar. Toate fluctuațiile financiare prin care vei trece te vor învăța următoarea situație: să te duci puțin către Nodul Nord din Casa a 8-a. Acesta te îndeamnă să îi mai întrebi și pe alții cum stă treaba cu banii. Mai educă-te din punct de vedere financiar și vorbește cu specialiștii din domeniu. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Nodul Sud este în Casa I la tine. Discutăm despre dezechilibre pe zona de sănătate. Nu mai știi cine ești, vrei toată atenția să fie îndreptată asupra ta. Vine o perioadă în care trebuie să înveți să comunici mai eficient cu ceilalți. Adică, înainte de a lua o decizie majoră până la începutul anului 2025, ai face bine să te consulți cu partenerul, cu părinții, chiar și din punct de vedere profesional sau pe parte de business. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nodul Sud este în Casa a 12-a și Nodul Nord este în Casa a 6-a. Unora dintre acești nativi o să le placă să sufere până în 2025. S-ar putea să stai în relații care ai impresia că sunt bune pentru tine, dar nu este așa. Sau să crezi același lucru în legătură cu locul de muncă. Există, de fapt, o tendință de a te sacrifica. Dar nu se știe pentru cine sau pentru ce. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Nodul Sud în Casa a 11-a, ori te superi pe toată lumea, pe toți prietenii, ori deja te dizolvi în comunitatea din care faci parte. Însă Nodul Nord este în Casa a 5-a la tine. Și ce spune? Că s-a cam terminat cu distracțiile și cu ieșirile în oraș. Poate te gândești să faci un copil deja, poate petreci mai mult timp cu el dacă se află în viața ta sau îți descoperi o nouă pasiune. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nodul Sud s-a dus în Casa a 10-a. Iar Casa a 10-a ține de carieră și de statutul profesional. Iar tu pentru asta trăiești. Nodul Nord s-a mutat în Casa a 4-a, deci tot ce ține de bază, familie, confort, gospodărie, echilibru, refugiul interior. Ce zice Nodul Nord în Casa a 4-a? Să îți creezi un colțișor te va ajuta enorm. Stai mai mult pe acasă până în 2025! Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Când îi poți învăța și pe alții ce ai învățat tu? Că despre asta este vorba cu Nodul Sud din Casa a 9-a. Nodul Nord în Casa a 3-a spune să călătorești, dar să o faci și mai aproape de tine. Același Nod Nord te învață că tot ce ai asimilat în ultima perioadă, să pui și în practică.Trebuie să fii mai vizibil, să scrii, să apari peste tot, ca să poți să arăți ce știi, nu să ții informațiile doar pentru tine. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești

Nodul Nord se află în Casa a 2-a și Nodul Sud în Casa a 8-a. Dintr-o dată, vă veți trezi că nu mai sunteți apreciați din punct de vedere financiar. Și că nu primiți banii pe care îi meritați. Ce înseamnă Nodul Sud în Casa a 8-a? Această casă este un loc în care pierdem multă energie, așa că vei fi la extreme. Când o să fii foarte energic, când fără pic de energie. Dar ce zice Nodul Nord în Casa a 2-a? Să găsești noi metode de a face bani. Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Citește și: Teste pentru Capricorn și Fecioară. Alte două zodii își pot îndeplini dorințele până anul viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel