De ce nu reușești să atragi iubirea în viața ta? Specialist: „Dragostea este respinsă la un nivel energetic!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Freepik.com
Freepik.com

Oricât ai încerca, metodele de manifestare a iubirii nu funcționează? Există un răspuns simplu pentru această dilemă, iar un specialist în spiritualitate ni-l oferă!

Kisha, specialistă în spiritualitate, explică de ce nu reușim să manifestăm iubirea. Ne scapă din vedere unul dintre cele mai esențiale lucruri. Iată ce ne spune!

„„Nu reusești să manifestezi iubirea în viața ta, dar ai încercat tot ce ți-a trecut prin minte. Ce faci în acest caz? Primesc o mulțime de întrebări când vine vorba de manifestarea iubirii. Așadar, iată ceva ce poate nu iei în considerare.

Dacă încerci să manifestezi ceva pentru tine, cum ar fi munca interioară, de exemplu, lucrezi doar cu energia ta. Nu lucrezi cu energii din exterior.

Când încerci să manifestezi pe cineva, acum lucrezi nu doar cu energia ta, ci și cu a lor. Pe a ta o poți controla, dar pe a lor, ei bine, nu o poți controla. Toate încercările tale de a manifesta această persoană în viața ta pot face doar atât de mult dacă energia lor acționează împotriva ta, deoarece acum ai două voințe care se luptă între ele. Punând toată energia ta pe această altă persoană înseamnă că vei emana energie de disperare, iar aceasta este densă, grea și complet opusă a ceea ce încerci de fapt să manifești.

Iar acea energie, de fapt, respinge oamenii din jurul tău. Poți continua să încerci să manifestezi iubire pentru ca acea persoană să vină la tine sau orice altceva. În acest sens, vei încerca să influențezi voința acelei persoane, iar asta, ei bine, ține de tine și de etica ta dacă vrei sau nu să faci asta, și mulți oameni chiar o fac. Să zicem că ai reușit să aduci această persoană în viața ta. Nu vei ști niciodată cu adevărat dacă faptul că este în viața ta se datorează faptului că i-ai influențat voința sau dacă a fost liberul lor arbitru, ceva ce le-ai implantat în minte sau dacă este ceva ce simt cu adevărat.

Multe dintre întrebările pe care le primesc de obicei legate de manifestarea iubirii au de-a face cu încercarea de a manifesta un fost partener sau doar un interes amoros. Majoritatea femeilor suntem foarte conectate cu intuiția noastră și cum ne simțim, și suntem foarte afectate de energii. Bărbații sunt la fel de afectați de energii ca și noi. Fie că sunt sau nu conștienți de asta, este pentru că sunt în legătură cu energia lor. Dacă îți pui toată energia pe acest bărbat și nu este sau nu este ceva ce el dorește, el va respinge acea iubire la un nivel energetic.

Deci, ce faci? Îți retragi energia. Te concentrezi asupra ta. Se vor întâmpla două lucruri. Primul este că el va simți o schimbare energetică datorită pierderii energiei tale, și nu există nimic care să motiveze pe cineva să te iubească mai mult decât atunci când știe că nu te poate avea. Nu mai este obiectul dorinței tale, pentru că dorința ta este pentru tine însăți.

 Al doilea lucru este, să zicem că această persoană are lucruri pe care trebuie să le rezolve și nu este persoana potrivită pentru tine. Ei bine, fiind pe acea energie în sine, îți va permite să vibrezi pe frecvența necesară pentru a întâlni pe cineva care este deja pe aceeași energie. În acest fel, nu trebuie să lupți împotriva energiei lor. Amândoi lucrați cu energiile voastre la același nivel, și astfel vei găsi pe cineva care este pregătit pentru tine.

Nu este chiar vorba că nu ai ce face, dar trebuie să înțelegi că nu lucrezi doar cu energia ta. Lucrezi și cu a lor.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-08-at-02-28-36_89651700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel