De ce Gemenii nu sunt atât de plăcuți? Pot fi minunați, dar trebuie să le ajungi la suflet!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Deși Gemenii pot fi dulci ca bomboanele, se pot schimba fără niciun avertisment, ceea ce îi face unul dintre cele mai temute și deseori displăcute semne. Oamenii se plâng mereu de Gemeni, mai ales atunci când vine vorba de relații amoroase și personale apropiate. Întrebarea este: de ce?

Având în vedere că Gemenii sunt, de fapt, persoane agreabile de avut în viața ta, trebuie să înțelegi diferitele motive pentru care oamenii îi urăsc. S-ar putea să fii șocat să afli aceste trăsături întunecate pe care le poate avea un Geamăn.

Gemenii sunt imprevizibili. Printre semnele spontane cu care nu poți fi niciodată sigur unde te situezi, nativii Gemeni sunt cu siguranță unii dintre acești oameni. Ei tind să fie extrem de imprevizibili și aceasta este ceea ce îi face pe oameni să îi teamă pe scară largă. Gemenii pot arăta semne că te plac, dar în momentul următor te pot urî. Acest lucru nu se aplică întotdeauna fiecărui Geamăn, iar maturitatea joacă un rol important în ajutarea oamenilor să înțeleagă natura lor personală. Natura imprevizibilă a unui Geamăn poate fi, în multe cazuri, și distractivă, dar majoritatea oamenilor iubesc stabilitatea, iar nativii Gemeni nu sunt buni la acest aspect.

Bârfa este o altă trăsătură detestabilă pe care o pot avea nativii Gemeni. Ei adoră să vorbească despre ceea ce aud de la alții, ceea ce înseamnă că rar, dacă vreodată, ar trebui să ai încredere în ei cu cele mai adânci și întunecate secrete ale tale. Gemenii tind să fie foarte vocali despre gândurile lor, iar acest lucru poate fi descurajant pentru mulți oameni. Cu toate acestea, Gemenii nu bârfesc întotdeauna, dar în momentul în care îi trădezi, poți fi sigur că toate pariurile sunt anulate.

50 de afirmații pozitive pentru evoluție spirituală. Scurt ghid pentru o viață armonioasă

Lipsa de angajament este o altă problemă. La fel cum Gemenii bârfesc și adesea își lasă propriile personalități să interfereze cu loialitatea, ei se străduiesc să se angajeze cu adevărat față de alții. În loc să se angajeze direct, un Geamăn va încerca să trăiască cu un picior afară pe ușă, ceea ce poate fi foarte frustrant pentru cei care își doresc o relație cu ei.

Superficialitatea este un alt aspect care-i deranjează oamenii în legătură cu Gemenii. Ceea ce pare să enerveze oamenii cel mai mult la Gemeni este că nu par să ia nimic în serios. Ai putea veni la ei cu o problemă serioasă, dar ei ar putea ajunge să-ți dea un răspuns superficial. Nu toți nativii Gemeni vor fi atât de superficiali, dar le ia mult timp să se deschidă și să devină vulnerabili. Deoarece oamenii simt că Gemenii nu le iau problemele în serios, adesea dezvoltă o ură pentru acest semn și se distanțează de ei.

Mai există și lipsa de remușcare. Cei care nu înțeleg nativul Geamăn ar putea să-l considere un fel de sociopat, deoarece adesea nu vor să-și arate sentimentele. Din acest motiv, mulți oameni îi urăsc și adesea pot pleca de la lucruri fără să arate vreo remușcare adevărată. Această lipsă masivă de remușcare este ceea ce îi face pe oameni să urască Gemenii.

Trei sfaturi pentru îmbunătățirea încrederii în sine. De ce să nu le aplici chiar de acum?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel