Dacă te-ai născut între 1983 și 1995, iată ce spune poziția lui Pluto despre tine!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Pluto în Scorpion este profund, pasional și atras de partea întunecată a vieții. Află cum se manifestă în viața ta!

Sai Avani este un astrolog internațional. Pe contul său de Tik Tok, unde are 54k urmăritori, ne-a vorbit despre generația cu Pluto în Scorpion!

Pluto în Scorpion, ca generație, sunt profund emoționali, pasionali, atrași de tabuuri, de partea întunecată a vieții. Ei percep lucrurile foarte profund. Se confruntă cu ipocriziile societății și caută să remedieze aceste lucruri într-un fel sau altul. Acum imaginează-ți că ești Scorpion sau ai marcaje în Scorpion și te-ai născut în perioada în care Pluto era în Scorpion. Aceste persoane sunt deosebit de intense, deosebit de intuitive.

Ei văd lucrurile și le simt într-un mod extrem de profund. Adică, dacă ai Soarele în Scorpion și Pluto în Scorpion în același timp, simplul fapt că ești tu însuți, că ieși în lumina reflectoarelor, poate fi un act atât de puternic și influent. Dacă ai Luna în Scorpion și te-ai născut în timpul tranziției lui Pluto prin Scorpion, adâncimea emoțiilor tale este pur și simplu absurdă, cel mai probabil, și probabil ai avut parte de multe experiențe puternice, dar dificile din punct de vedere emoțional. Dacă ai Mercur în Scorpion, mintea ta vede lucrurile cu o profunzime incredibilă. Așadar, Scorpionii născuți în această generație, sunt extrem de puternici.

Vor trece prin transformări masive în viața lor, dar s-ar putea să se simtă atrași de întuneric, de lucrurile pe care, pe un anumit nivel instinctiv, știu că ar trebui să le evite, dar e ca și cum ar avea o dorință irezistibilă de a se confrunta cu lucrurile care sunt atât de atrăgătoare, întunecate și amărui. Dacă ești Taur sau ai marcaje în Taur și te-ai născut în timpul tranzitului lui Pluto prin Scorpion, aceasta este o experiență extrem de provocatoare și dificilă, dar și foarte puternică.

Pluto în Scorpion te atrage continuu în experiențe intense, în circumstanțe emoționale, în situații în care s-ar putea să simți o lipsă de putere, o lipsă de control. Și Taurul este despre control. Este despre stabilitate.

Totul se învârte în jurul plăcerii, siguranței, securității și hranei emoționale. Deci, pentru Taurii născuți în timpul tranzitului lui Pluto prin Scorpion, poate părea că pentru a ajunge la acel loc relaxant, liniștit, sigur în viață, procesul este extrem de intens. Este ca și cum, în această provocare de a ajunge la un punct de ancorare reconfortant în viața ta, există o atracție continuă spre circumstanțe emoționale sau lucrurile devin extrem de dificile pe un plan emoțional. De asemenea, poate fi această experiență în care, pentru că stabilitatea și siguranța sunt atât de importante pentru tine și pare o situație complexă să faci aceste lucruri să se întâmple uneori, atunci când în sfârșit simți un anumit grad de securitate sau siguranță, fie că este vorba de un loc de muncă, o relație sau orice altceva, poți să te agăți de aceste lucruri extrem de strâns, până la punctul în care pur și simplu nu vrei să renunți, deoarece renunțarea poate părea ca o moarte.

Lilith, o rebelă a Edenului și un simbol al puterii feminine. Ce aspecte merită să cunoști?

Așadar, pentru mulți Tauri și oameni cu marcaje în Taur, născuți în această generație, vor trece prin procese extrem de transformatoare, în care vor înțelege cu adevărat ce valori sunt importante pentru ei, care le vor oferi siguranță în viață. De asemenea, vor ajunge să înțeleagă valoarea lor proprie. Pentru mulți Tauri născuți în această generație, pot exista sentimente de lipsă de valoare personală, ca și cum nu își apreciază propria valoare inerentă, dar circumstanțele vieții, care pot fi intense uneori, îi vor aduce în cele din urmă la un punct în care vor înțelege amploarea adevăratei lor puteri, pe care o pot manifesta cu adevărat atunci când se dedică lucrurilor care sunt naturale și importante pentru ei.

Pentru generația Pluto în Scorpion, dar mai ales pentru cei cu poziții în Leu, întregul proces de a fi văzut, de a fi recunoscut, de a-și împărtăși identitatea și de a fi validat de lumea exterioară poate fi un proces extrem de complex și condus de emoții. Pe de o parte, pot exista aceste sentimente de "Nu pot pur și simplu să mă expun". Simt nevoia să ascund anumite lucruri despre mine ca o modalitate de a menține un sentiment de protecție și siguranță, pentru a evita acele momente de vulnerabilitate când oamenii pot profita de asta.

Dar, în același timp, cei cu poziții în Leu, născuți în această generație, pot avea această dorință, această nevoie reală de a fi văzuți, de a intra în lumina reflectoarelor într-o formă sau alta, sau cel puțin de a-și exprima sentimentele autentice într-un mod public, cel puțin cu oamenii la care țin. Astfel, întregul proces de a te expune lumii poate fi complex. Poate exista acest sentiment că oamenii nu doresc să te vadă acolo, că nu vor să fii considerat special sau validat, de parcă asta le-ar lua ceva din propria valoare.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?