Dacă te-ai născut în anii 1952,1964,1976,1988,2000, iată ce îți prezice horoscopul chinezesc

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop anual. Ne aflăm în Anul Dragonului de Lemn, un moment plin de transformare și succes. Iată care sunt previziunile anuale pentru nativii Dragon!

În data de 10 februarie a început Anul Nou Chinezesc, care a marcat tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, este privit ca cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești. Acest an ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o în trecut.

În mitologia chineză, Dragonul reprezintă simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani.

Ne aflăm într-o perioadă plină de schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Dragon (1952,1964,1976,1988,2000)

Dragonii, de cele mai multe ori, acționează impulsiv și nu iau în calcul consecințele. În ceea ce privește anumite opinii, Dragonii sunt fermi și inflexibili. Odată ce și-au fixat atenția asupra unei idei sau a unui obiectiv, nu își mai schimbă părerea. Chiar dacă sunt încrezători în propriile abilități, Dragonii au o sensibilitate la critici și eșecuri. Au nevoie de încurajare și sprijin pentru a-și menține moralul ridicat în momentele dificile.

Legenda zodiacului chinezesc. De unde provin cele doisprezece animale ale horoscopului?

Iată ce îi așteaptă pe nativii Dragon în Anul Dragonului de Lemn!

Energia anuală este cea a îmbolnăvirilor. Pe tot parcursul anului, vei simți o scădere a energiei. Ai mai multă grijă de problemele de sănătate, dacă știi că ai. Totodată, te-ai putea lupta cu lipsa încrederii în sine și nu-ți vei recunoaște forțele proprii. Dorința ta puternică de succes poate duce uneori la stres. Pentru a menține o sănătate bună, ar trebui să faci exerciții regulate, să mănânci bine și să îți iei timp pentru a te relaxa după zilele agitate. Pentru problemele de anxietate, consultă un specialist.

Însă poți avea foarte multe realizări. Ai putea avea parte de autoritate, putere, bunăstare, creativitate și să câștigi un statut social mai important. Vei putea să treci cu ușurință peste obstacole. Anul Dragonului te încurajează să ieși din zona ta de confort, să îți urmezi pasiunile și să îți transformi hobby-urile în profesii pentru creștere și succes neașteptat.

Anul Dragonului îți oferă oportunități pentru noi investiții și venituri. Dacă îți transformi pasiunea într-o profesie, poți prospera, alimentat de energia pozitivă a Dragonului în 2024. Te poți aștepta la întoarcerea banilor din investiții înțelepte, dar rămâi precaut și învață piața cu atenție.

În 2024, ai noroc în relații și în familie. Este un moment excelent pentru noi relații sau pentru a începe o familie. Pot exista încercări care pot fi depășite prin eforturi suplimentare și menținerea unei comunicări deschise. Cei care sunt încă singuri vor avea șansa să își întâlnească partenerii.

Ce este CNP-ul în numerologie? Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Acesta ne spune ce ar trebui să facem în această viață!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel