Dacă te-ai născut în anii 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, iată ce îți prezice horoscopul chinezesc

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop anual. Ne aflăm în Anul Dragonului de Lemn, un moment plin de transformare și succes. Iată care sunt previziunile anuale pentru nativii Șobolan!

În data de 10 februarie a început Anul Nou Chinezesc, care a marcat tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, este privit ca cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești. Acest an ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o în trecut.

În mitologia chineză, Dragonul reprezintă simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani.

Ne aflăm într-o perioadă plină de schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Șobolan (1948,1960,1972,1984,1996)

La început pot părea timizi și rezervați, dar acești nativi sunt în realitate foarte determinați și ambițioși când vine vorba de atingerea scopurilor lor. Sunt întotdeauna determinați să depună eforturi susținute pentru a obține câștigurile în viață. În plus, Șobolanii au o intuiție puternică și pot citi oamenii și situațiile cu mare ușurință. Această caracteristică îi ajută să ia decizii cu înțelepciune și să evite potențialele capcane.

Iată ce le aduce 2024, Anul Dragonului de Lemn!

Fii cu băgare de seamă atunci când te confrunți cu gânduri create de emoțiile negative. Trebuie să gestionezi și agresivitatea. Evită comportamentele ofensatoare și nepoliticoase, altfel îți va fi afectată energia banilor și a oportunităților. Vei avea o stare de sănătate stabilă în Anul Dragonului. Totuși, trebuie să te concentrezi pe menținerea unei diete sănătoase, a unui program regulat de somn și a unui exercițiu fizic suficient pentru bunăstarea ta generală.

Recomandări Feng Shui pentru Zodia Șobolan în 2024 - Anul Dragonului de Lemn

Ar trebui să accepți sfaturile și sprijinul oamenilor. Poți găsi anul 2024 provocator pentru viața ta profesională. Dar, nu-ți face griji, poți naviga printre provocări și îți poți atinge obiectivele prin muncă asiduă.

Concentrează-te mai mult pe zona familială. Anul acesta aduce oportunități pentru creșterea relațiilor. Dacă ești deja căsătorit, relația cu partenerul tău va fi armonioasă. Pot exista mici probleme, așa că ar fi cel mai bine să eviți certurile inutile pentru a menține echilibrul emoțional. Pentru cei singuri, trebuie să-ți extinzi căutările și să ai răbdare în găsirea unui partener compatibil în acest an.

Este un an în care te poți bucura de succes deoarece norocul este de partea ta. Ai putea chiar să ai oportunitatea de a străluci și de a câștiga admirație, pe merit.

Te poți aștepta la o îmbunătățire constantă a situației tale financiare. Deși există posibilitatea unei creșteri a veniturilor, fii atent la cheltuielile neașteptate. Ar fi cel mai bine să economisești în avans pentru a preveni dificultățile financiare. În ceea ce privește investițiile financiare, trebuie să prioritizezi stabilitatea și să eviți speculațiile riscante.

Numerologie. Previziuni anuale în funcție de ziua în care te-ai născut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel