Dacă îți dorești o relație lipsită de dramă, alege un partener din aceste zodii! Sunt cei mai buni!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Ce face o relație perfectă? Ai putea spune iubirea, încrederea, loialitatea sau ceva similar, dar este suficient? Să explorăm ce ne spune zodiacul despre o relație armonioasă!

 

Oricare ar fi nucleul relației tale, o legătură între doi parteneri necesită cantități egale de încredere, grijă, căldură și, desigur, iubire. Și acolo unde există iubire, nu poți scăpa de emoții și dramă. În timp ce o mică doză de dramă poate intensifica iubirea, prea multă dramă poate provoca o ruptură în legătură.

Acum, întrebarea de milioane de dolari este: cum să știi dacă tu sau partenerul tău sunteți genul dramatic? Semnele zodiacale au răspunsul.

Numărul 1: Capricorn

Dacă cauți o relație stabilă, sănătoasă și fără dramă, Capricornul este fără egal. Acest semn zodiacal este departe de a fi obsedat de drama. Capricornii cred în „trăiește și lasă-i pe alții să trăiască". Ei nu se amestecă în treburile altora. Știu cum să mențină standardele în relații. Capricornii stau departe de conflicte și nu își impun opiniile asupra altora. Au obiceiul de a-și păstra opiniile pentru ei înșiși și de a face lucrurile mai puțin stresante pentru alții. Ei sunt mai mult decât practici și orientați spre obiective. Ca multe alte semne, caută pe cineva special și flirtează cu potențiali parteneri. Cu toate acestea, nu investesc timp în nimic care nu merită cu adevărat.

Numărul 2: Săgetător

Dacă vrei să te întâlnești cu cineva sincer, responsabil și care își admite greșelile fără să creeze zarvă, atunci găsește un partener Săgetător. Ei știu când să intre sau să iasă dintr-o situație dramatică, deși rar creează una. Săgetătorii nu lungesc lucrurile prea mult și sunt destul de maturi pentru a-și recunoaște instant greșelile, dacă sunt convinși. Sunt spirite libere, evită drama într-o relație, dar respectă libertatea ta de a te exprima și păstrează lucrurile grozave. Săgetătorii sunt oameni veseli și optimiști, cred în a lumina ziua celor dragi fără a face lucrurile sumbre sau melodramatice pentru partenerii lor. Nu ezită niciodată să renunțe dacă se simt restricționați.

Zodiile care vor face prăpăd atunci când se ceartă. Să nu te pui cu ele!

Numărul 3: Vărsător

Vărsătorii sunt pur și simplu non-dramatic. Urăsc drama într-o relație. Sunt practici, creativi și le place să încerce lucruri noi. Vărsătorii tind să împărtășească o legătură mentală puternică cu partenerii lor și urăsc să-și irosească energia gestionând drama sau îndoieli inutile. Le place să facă lucruri productive, așa că preferă să-și împărtășească ideile și gândurile cu partenerii lor, mai degrabă decât să depună eforturi pentru a gestiona conflicte nejustificate sau a răspunde la întrebări nefondate. Vărsătorii iubesc să aibă propriul spațiu într-o relație și oferă același lucru și partenerilor lor. Ei sunt foarte rigizi, așa că mai bine nu te aștepți la dramă și fii real într-o relație dacă partenerul tău este Vărsător. De asemenea, dacă ești de natură suspicioasă și cauți validare exagerată pentru orice, atunci Vărsătorul nu este persoana cu care ar trebui să fii într-o relație.

Numărul 4: Taur

După Vărsător, dacă întâlnești pe cineva care spune adevărul brutal despre toate semnele zodiacale, cel mai probabil ai întâlnit un Taur. Tauri știu cum și unde să spună „nu" și o fac fără ezitare. Nu le plac niciun fel de exagerări, mai ales într-o relație. Taurii sunt adevărați șefi în domeniul lor și, fie că vor sau nu, mențin aceeași trăsătură în relație, păstrând totul sub control, dar fără conflicte. Pot merge până la orice extrem pentru cei dragi, dar a crea sau a întreține drama nu este una dintre ele. Ei își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor și le pot rezolva bine. Sunt sensibili și romantici, dar și puțin încăpățânați. Cu ei, te poți aștepta la o relație dulce, sinceră, fericită și convențională, lipsită de dramă și cicăleli.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel