Dacă ai Venus în Săgetător în astrograma natală, iată ce spune acest aspect despre tine!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

După cum știm, Venus tranzitează semnul Săgetătorului, unde va rămâne până pe 11 noiembrie. Să vedem câteva caracteristici ale celor care au acest aspect în astrograma natală!

Cum sunt persoanele cu Venus în Săgetător în dragoste? Acești oameni tind să fie destul de idealiști în ceea ce privește tipul de partener pe care și-l doresc. Au standarde foarte înalte.  

Gândesc într-un fel despre un set de criterii. De obicei, sunt genul de persoane care își fac o listă de top zece, fie în minte, fie scrisă, cu lucrurile pe care partenerul ideal trebuie să le aibă. Și uneori le este greu să se stabilească cu cineva, deoarece în realitate, nimeni nu va atinge aceste standarde idealizate pe care le-au stabilit. Iar când o relație devine mai concretă, când văd că oamenii sunt imperfecți și relațiile necesită muncă, vor să scape. Acesta este un semn puțin evazionist, nu vor să se confrunte cu realitatea. Încă trăiesc cu ideea că partenerul lor perfect, care îndeplinește toate criteriile, este acolo undeva și trebuie doar să-l găsească.

Nu este timpul să renunți! Cum ne pregătesc astrele pentru anul 2025?

Totuși, când sunt cu cineva, sunt plini de energie. Aici se manifestă energia de foc și sunt foarte entuziasmați să facă lucruri împreună cu partenerul. Venus în Săgetător este un marcaj grozav. Oamenii aceștia sunt extrem de amuzanți, au de obicei un simț al umorului dezvoltat și le place să râdă. Sunt foarte direcți, nu îndulcesc niciodată lucrurile, așa că te vor lua la rost, îi vor critica și pe alții și îți vor spune direct ce vor și ce nu vor, fără să le pese prea mult. Îți vor spune, „Da, ai prea multe nevoi, gătești prost și mi-a displăcut ce ai făcut săptămâna trecută, dar totuși îmi placi.”

Sunt foarte filozofici și principiali când vine vorba de relații. Vor pe cineva care să fie compatibil cu modul lor de a vedea lucrurile. De exemplu, ar putea să fie persoane care vor foarte tare să se căsătorească sau, dimpotrivă, sunt hotărâți să nu aibă copii. De obicei, se țin de aceste principii mari pe care și le-au adoptat. Nu vor să fuzioneze complet cu partenerul lor într-un mod emoțional intens.

Mai degrabă își doresc pe cineva loial, un partener de drum care să țină pasul cu ei, să se distreze alături de ei în toate aventurile și să fie un copilot pe această cale.

Venus în Săgetător ne revigorează. Aveam nevoie de o planetă într-un semn de foc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel