Cum se manifestă latura ta malefică în funcție de zodie?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

Pentru oricine a trăit puțin pe această planetă, ar trebui să fie evident că gemenii răi nu sunt doar ceva ce vezi în desene animate. Desigur, în viața reală lucrurile sunt puțin mai nuanțate. Acel geamăn malefic trăiește în tine ca o sumă a celor mai rele calități pe care le poți întruchipa. 

Iată cum se manifestă geamănul tău malefic în funcție de zodie!

Berbec

Cel mai rău Berbec va concura cu oricine pentru orice. Se enervează agresiv atunci când nu își atinge scopurile, iar mânia lui este de obicei explozivă și foarte distructivă. Berbecul rău nu se va opri de la nimic pentru a ajunge în vârf, chiar dacă asta înseamnă să piardă prieteni pe drum. Cred că merită coroana și că vor recupera tot ce pierd atunci când își ating obiectivul. Sunt nepăsători față de sentimentele oamenilor, agresivi și încăpățânați.

Taur

Taurul rău este materialist în extrem. Principalul lui scop este obținerea bogăției și răsfățul în toate luxurile și darurile vieții. Va refuza să vadă punctul de vedere al altora, chiar și atunci când știu că ar putea greși. Un Taur rău va folosi orice mijloc pentru a obține bogăție și cele mai bune lucruri în viață, fie că este vorba de mâncare, artă, statut social, putere, locuințe.

Gemeni

Gemenii răi își duc natura duală la extrem. Se vor angaja în bârfe, folosind manipularea și minciunile pentru a ieși din orice situație. Vor folosi cuvintele pentru a-și controla prietenii și vor înșela pe toată lumea dacă simt că vor beneficia de pe urma lor. Principalul lor scop va fi probabil cel mai înalt posibil statut social, împreună cu admirația prietenilor  pentru intelectul lor.

Rac

Cea mai mare armă a unui Rac rău este manipularea emoțională. Nu are nicio problemă să se prezinte ca victimă și să tragă de corzile inimii tuturor pentru a obține un avantaj. Va exagera relațiile pe care le are cu oamenii, pentru s-ar putea folosi de acei oameni. Poate minți și cauza confuzie pentru a părea inocent, când de fapt este exact opusul.

Cine a fost sufletul tău pereche într-o viață anterioară în funcție de zodie?

Leu

Un Leu rău este preocupat de statutul social mai presus de orice altceva. Are un ego supradimensionat și se simte amenințat ori de câte ori nu este în centrul atenției. Aceasta provine dintr-un sentiment adânc de insecuritate, motiv pentru care un Leu rău va etala bani, se va acoperi în obiecte luxoase și va căuta compania oamenilor cu statut mai înalt.

Fecioară

Indiferent dacă ai de-a face cu o Fecioară bună sau rea, ți-ar fi foarte greu să faci diferența. Fecioarele sunt în general preocupate de a face lucrurile corect. Va fi extrem de critică față de tot și aproape că abuzează mental persoanele din viața ei. Poate fi atât de preocupată de perfecțiune încât îi ține pe alții la standarde imposibil de ridicate, apoi îi pedepsește aspru atunci când nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

Balanță

Balanța rea este un distrugătoare de inimi de la un capăt la altul. Nu are nicio problemă să mintă în fața oamenilor și să bârfească pe la spate. Deoarece acești nativi sunt atât de abili din punct de vedere social, Balanța rea va folosi aceste abilități pentru a obține un statut înalt, de obicei prin căsătorie.

Scorpion

Scorpionii obișnuiți sunt deja destul de răi, așa că un Scorpion deosebit de rău este probabil un fel de Voldemort. Una dintre cele mai mari trăsături comune ale nativilor Scorpion este comportamentul lor obsesiv, în special atunci când sunt îndrăgostiți. Răzbunarea este o temă comună pentru acești nativi, așa că un Scorpion fără nicio preocupare pentru morală nu va ezita să caute dreptate.

Sunt Săgetătorii neglijenți? Iată motivul entuziasmului acestora pentru viață!

Săgetător

Geamănul malefic al unui Săgetător este probabil un escroc sau un vindecător fals. Are un dispreț total pentru drepturile și libertățile altora. Este lup moralist, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, dar devine un defect semnificativ atunci când simte nevoia să amintească tuturor de opinia sa la fiecare cinci secunde.

Capricorn

Un Capricorn rău este tipul de om de afaceri dubios pe care îl vezi în filme, care aruncă inamicii de afaceri de pe iahtul lor în mijlocul nopții. Este nemilos și nu va cruța sentimente în drumul spre vârf. Viziunea metodică și rațională asupra vieții îl face să-I vadă pe toți ca pe o competiție, ceea ce îi creează un complex de superioritate încântător într-o persoană care este deja rece și nemiloasă.

Vărsător

Vărsătorii răi sunt probabil versiunea reală a ticăloșilor pe care îi vezi în desene animate. Îi poți prinde complotând să cucerească lumea, dar de obicei doar vorbesc, iar discuțiile lor sunt prea zgomotoase pentru a ajunge foarte departe. Îi le place să se joace cu mințile oamenilor sub pretextul unor intenții bune.

Pești

Peștii răi sunt abuzatori emoționali supremi, care cedează laturii lor întunecate fără a simți nicio vină, apoi acționează ca victima supremă. Peștii răi nu ezită să mintă, să înșele și să manipuleze. De obicei par prea inocenți pentru a fi învinovățiți. Latura întunecată a acestor nativi poate părea foarte sensibilă și fermecătoare, dar aduce necazuri, în special în relațiile romantice.

Top TREI cele mai PĂCĂTOASE zodii. Care este păcatul lor cel mai mare?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel