Cum privim luna octombrie în numerologie? „Este momentul finalurilor!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
Freepik.com

Octombrie este o lună de vibrație 9. În numerologie, ultima cifră vorbește despre încheieri. Iată ce ne spune un numerolog!

Candice Childress este astrolog, numerolog și tarotolog. Pe canalul său de TikTok, unde are 97k urmăritori, ne-a vorbit despre influențele anului 2025 în numerologie.

Octombrie este o lună în care să închei proiectele vechi, să faci ordine, să te eliberezi de ranchiuni sau demoni, să ierți. Este momentul finalurilor. Dacă nu te mai simți bine la locul de muncă, în relația ta sau chiar în locul unde trăiești, poate e timpul să schimbi ceva. De ce? Octombrie este o lună 9 în numerologie. Cum am ajuns la asta? Hai să facem calculele. Octombrie este a zecea lună a anului. 2024 este un an 8.

Previziuni numerologice pentru cei născuți în octombrie. "Karma și destinul te vizează!"

2 + 0 + 2 + 4 ne dă 8. Reducem 10-ul din octombrie la 1. 1 + 0 este 1. Apoi adăugăm 1 + 8. Aceasta este vibrația universală a lunii octombrie.

Aceasta este energia pe care o simțim cu toții la un nivel colectiv. Nouă este numărul finalizării, al încheierii, al compasiunii. Opt a fost foarte agitat. A fost o energie de tip „mergi și fă” în septembrie.

A fost foarte activă, nu-i așa? Nouă este mai mult despre a te preda tranzițiilor și schimbărilor care au loc în viețile noastre. Nouă este ultimul număr în numerologie, așa că este timpul să-ți iei rămas bun de la acest capitol al vieții tale. Acum, nu trebuie să fie ceva drastic, pentru că știu că atunci când spun „sfârșituri”, oamenii se sperie. Ar putea fi la fel de simplu ca decizia de a da niște lucruri din casă pe care nu le mai folosești și care doar ocupă spațiu.

Un scurt rezumat al anului 2025 în numerologie. Ce înseamnă să fii sub influența Berbecului și a Scorpionului?

Ai putea simți chemarea de a-i ajuta pe alții, așa că poate vei găsi o organizație caritabilă sau o cauză cu care rezonezi, de care ești pasionat și căreia îi vei dona timp sau bani. Nouă este eremitul din tarot. Eremitul vorbește despre a privi în interior, a căuta înțelepciunea interioară, a asculta GPS-ul spiritual. Poți simți chemarea de a te conecta cu spiritul, oricum ar arăta asta pentru tine: Dumnezeu, universul, Allah. Poți căuta sfatul unei persoane înțelepte sau a unui „veteran” din viața ta, sau tu poți fi persoana înțeleaptă care oferă consiliere cuiva în această lună 9.

Vezi aici previziunile complete.

Să nu uităm că și anul 2025 este un an 9 în numerologie. Uranus intră în Gemeni pe portalul 7 7. Pe 11 ianuarie, Nodul Nord intră în Pești. Este un an al Șarpelui conform zodiacului chinezesc. Se conturează a fi un an nebun de-a dreptul. Anul 2025 ne va duce într-o zonă mai emoțională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel