Cum privim intimitatea, din punct de vedere astrologic? Dorințele sexuale ne sunt influențate de astre!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce aspirații sexuale avem, ca indivizi, ținând cont de hărțile noastre natale?

Intimitatea nu mai este de multă vreme un subiect tabu. Și nici nu ar trebui să fie.

Numeroși astrologi s-au gândit să abordeze inclusiv acest subiect, din punct de vedere astrologic. Ce îi trebuie unei persoane ca să aibă dorințe sexuale intense, sau din contră? 

Să zicem că abia ai început să ieși cu cineva și v-ați văzut la câteva întâlniri. Dacă te simți atras de acea persoană, cu siguranță ți-a trecut prin minte următoarea întrebare: Oare sunt compatibil cu el/ea din punct de vedere sexual? Ei bine, astrologia te poate ajuta și din acest punct de vedere.

Contează niște aspecte din harta natală. Important este să NU te duci la zodie și să judeci după asta. Ce creează o dorință sexuală puternică a unui partener? Semnul Gemenilor, al Scorpionului, al planetei Marte, al Lunii și poziția lui Venus în harta natală. 

De exemplu, dacă ai Marte plasat în Casa a douăsprezecea, a cincea, prima casă, a șaptea casă, a opta casă, a doua casă, aceste plasări ale lui Marte fac dintr-o persoana una care este foarte sexuală. Mai ales când ai Marte în Gemeni și Marte în Scorpion. Oamenii cred că doar daca ai zodia Scorpion, automat ești interesat de sex. Nu este așa. Este vorba mai degrabă de Gemeni, care simbolizează uniunea dintre bărbat și femeie. 

Când energia de foc a lui Marte este în Gemeni într-o astrogramă, asta creează o persoană întotdeauna disponibilă pentru intimitate. Cei care au acest aspect pot experimenta intimitatea în viață cu mai mult de unul sau doi parteneri, în timp ce un individ cu Marte în Scorpion, nu este așa. Chiar dacă va fi la fel de focos în amor, preferă să fie loial. 

Când Marte face aspecte cu Venus într-o hartă natală, din nou, este un indicator important. Venus discută despre iubire, senzualitate, plăcere. Iar când Venus primește energia lui Marte, iese cu scântei. Dacă ai Venus în Gemeni sau în Scorpion, vei fi la fel de deschis pe parte sexuală.

Atunci când Marte și Venus se află în aceeași casă, mai ales în semnele menționate anterior, creează o energie sexuală extraordinară. O pasiune de nestăvilit. 

Și constelațiile ne pot spune lucruri despre acest foc interior al fiecăruia dintre noi. Există semnele zodiacale și 27 de constelații, deși nu multă lume este interesată de ele. Sunt patru sau cinci constelații diferite, care lucrează în spatele semnelor Gemeni și Scorpion, care ne spun multe despre apetența noastră în amor. 

Când Mercur și Venus formează o conjuncție în harta cuiva, în semnul Gemenilor sau al Scorpionului, avem de-a face cu o persoană cu o dorință sexuală teribilă. 

Te poți uita și la Luna cuiva, pentru că reprezintă mintea. Dacă Luna este în Casa a douăsprezecea, a cincea, a șaptea, a opta casă, creează niște sentimente intense, mai ales dacă sunt în Gemeni sau Scorpion. 

Youtube video image

Cele mai dificile aspecte de avut în harta natală. Până și astrologii simt compasiune pentru tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel