Cum ne influențează schimbarea Nodurilor Lunare în 2025? Deja resimțim noua energie a acestora!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

În 2025, Nodurile Lunare vor trece pe Axa Pești-Fecioară. Iată ce schimbări va aduce acest tranzit în viața noastră!

În numerologie, anul 2025 va fi influențat de energia colectivă a cifrei nouă. Vom încheia multe capitole din viața noastră, inclusiv pe cele legate de înțelegerea lumii. Vom fi nevoiți să ne confruntăm cu lucruri pe care credeam că le-am lăsat în urmă. Trebuie să ne predăm și să ne eliberăm de toate lucrurile care s-au întâmplat. Energia cifrei nouă are o putere mare, care poate fi folosită pentru bine sau rău. Poți construi ceva frumos și de impact sau poți distruge.

Iar dacă vorbim despre astrologia chinezească, ne așteaptă Anul Șarpelui de Lemn Verde. Va fi un an lent și foarte metodic. Se vor strecura secrete de care nu vom fi conștienți. Acest an ne cere să fim precauți cu inițiativele financiare, deoarece este posibil să nu deținem toate informațiile necesare. Bursele de valori nu performează foarte bine în anii Șarpelui.

Dar ce ne aduce anul 2025 din punct de vedere astrologic? Pe canalul său de TikTok, Valkyrja Vörðr, astrolog internațional și autor, ne vorbește despre influențele astrologice ale anului 2025.

Având în vedere că suntem în sezonul Eclipselor, ar fi bine să discutăm despre cum ne pregătește acesta pentru 2025. Nodurile Lunare se schimbă în ianuarie, cu Nodul Sud în Fecioară și Nodul Nord în Pești. Eclipsa recentă a fost în Pești, așa că deja simțim energia a ceea ce ne așteaptă anul viitor, inclusiv influența Fecioarei.

Nodurile Lunare sunt interconectate. Așa că, unde avem o Eclipsă într-un semn, resimțim și energia celuilalt, chiar dacă nu face parte din ciclul total al acesteia. Energia Fecioarei ne poate face să simțim nevoia de a ne reconecta cu corpul, de a adopta un regim sănătos, de a ne îmbunătăți alimentația și de a cultiva o relație mai sănătoasă cu mâncarea și emoțiile noastre. Acesta este adevărul despre Nodul Sud în Fecioară.

PATRU zodii au de plătit datorii karmice. Eclipsa de Soare din 2 octombrie nu le iartă!

Dacă ai marcaje puternice în casa a șasea, este posibil să fii afectat mai intens. Fecioara, Mercur în astrograma natală și marcajele din casa a șasea sunt semnificative. 

„Un aspect al Fecioarei pe care nu-l discutăm des este că practicile legate de corp, fie că meditezi, mergi la plimbare, dansezi sau gătești o masă sănătoasă, ne ajută să integrăm informațiile pe care nu le putem exprima în cuvinte. Există lucruri în viață pentru care nu avem cuvinte, nu putem comunica ceea ce am trăit sau cum ne simțim.

Am un sentiment că Nodul Sud în Fecioară va aduce o reținere, unde nu mai împărtășim cum ne simțim cu ceilalți. Nu neapărat din izolare, ci mai degrabă pentru că aceste sentimente sunt secretele noastre. Cred că vor apărea tendințe legate de sport, poate cu o conexiune între spiritualitate și practicile fizice. Dacă ai deja o practică fizică spirituală, așteaptă-te să ai avantaje anul viitor. Dacă nu, probabil vei învăța despre asta în felul tău.”, precizează astrologul.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?