Cum ne ajută tranzitul lui Mercur în Scorpion? Contractele verbale sunt foarte importante acum!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 2 noiembrie, Mercur, planeta comunicării, va tranzita misteriosul semn al Scorpionului. Iată la ce ne putem aștepta!

Orice îți este oferit verbal în acest moment reprezintă începutul unui contract datorită lui Mercur în Scorpion. Dacă cineva îți oferă cuvinte, nu doar pentru a împărtăși informații, ci sub forma unei oferte clare, acesta este un moment semnificativ. Poate cineva îți spune „Arăți minunat” sau „Te descurci excelent”. Acestea sunt cuvinte de încurajare, dar nu trebuie să fie mereu pozitive. Uneori, cuvintele pot fi dure sau răutăcioase. Acesta este și el un început de contract sub influența lui Mercur în Scorpion.

Așadar, cum vei alege să „semnezi” acest contract? Vei accepta ceea ce îți este oferit? Vei răspunde cu ceva în schimb? Și dacă o faci, ce vei oferi? Dacă refuzi oferta, care este prețul refuzului?

Poate gândești: „Nu sunt de acord cu ce spune această persoană, nu voi accepta ceea ce îmi oferă.” Sau, pe de altă parte, poate vrei să primești ceea ce îți este oferit, și aici intervine partea Scorpionului, cea legată de supunere. Cineva îți spune că arăți bine, dar ce intenții ascunse ar putea exista în spatele acestui compliment? Ce încearcă cu adevărat să îți comunice? Lasă adevărul să iasă la iveală și protejează-te dacă simți că ai nevoie de un scut. Dar, dacă ești deschis, acceptă ofertele care ți-au fost prezentate. În orice caz, fii conștient de contractele care se formează în jurul tău și ia decizii înțelepte, bazate pe discernământ, cu privire la motivele din spatele cuvintelor celor din jur. De asemenea, nu oferi cuvinte altora dacă nu ești pregătit să te angajezi într-un contract cu ei. Aceasta este o lecție importantă.

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Așadar, întreabă-te de ce oferi acele cuvinte acelei persoane? Poți face acest lucru intenționat cu scopul de a primi ceva în schimb.

Totuși, nu este recomandat acest lucru dacă nu ești bine pregătit în lecțiile aduse de Pluto și Scorpion. Astfel de contracte pot deveni rapid periculoase. Partea Scorpionului include și înțepătura. Dacă ești dispus să explorezi, asigură-te că nu te vei răni.

Totuși, este posibil să vrei să primești ceva, și uneori, fără să realizezi, te poți surprinde oferind cuvinte fără să conștientizezi că aștepți ceva în schimb. Și totuși, primești. Așadar, fii atent și la aceste momente. Dacă observi că ai spus sau ai transmis ceva, fie verbal, fie prin limbajul corpului, întreabă-te: „De ce am făcut asta? Ce caut?” Pentru că, sub influența Scorpionului, adesea ne mișcăm în domeniul subconștientului și al secretelor ascunse.

Ne pregătim de Halloween cu Mercur în Scorpion. Ești pregătit să fii speriat?

Cu Mercur în Scorpion, este o perioadă excelentă pentru a descoperi adevăruri profunde în viața ta și pentru a înțelege contractele și schimburile care se desfășoară între tine și ceilalți. Așadar, primește cu recunoștință și respect lecțiile care ți se oferă. Continuă pe drumul tău și fă ceea ce trebuie să faci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel