Cum ne ajută terapia cu îngeri? Delia Mureșan:„Ei se conectează cu energia și vibrația noastră!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Cum funcționează terapia cu îngeri? Specialistul Delia Mureșan explică ce este și cum ne poate aduce echilibru!

Terapia cu îngeri este o formă de terapie holistică sau spirituală care implică lucrul cu îngeri sau ghizi spirituali într-un mod terapeutic. Ideea din spatele acestei terapii este că îngerii sunt entități spirituale sau energii divine care pot oferi ghidare, protecție și vindecare persoanelor care le invocă ajutorul.

În cadrul unei sesiuni de terapie cu îngeri, terapeutul sau practicianul lucrează cu clientul pentru a facilita comunicarea sau conexiunea cu îngerii sau ghizii spirituali. Aceasta poate include meditație ghidată, vizualizare creativă, rugăciune sau pur și simplu deschiderea către mesajele și energiile pe care aceste entități le pot transmite.

Scopul terapiei cu îngeri poate varia de la eliberarea emoțională și mentală, până la vindecarea spirituală sau găsirea unei direcții de viață mai clară. Este important de menționat că terapia cu îngeri nu este recunoscută ca metodă terapeutică convențională în toate cercurile, ci mai degrabă este văzută ca o practică spirituală sau complementară. Interpretările și experiențele în cadrul acestei terapii pot varia foarte mult în funcție de credințele și perspectivele individuale.

Zodiac feminin. CINCI zodii care sunt îngeri pe pământ. Au o lumină divină!

Delia Mureșan este un ghid al oamenilor în lumea îngerilor. Iată ce a declarat, într-un podcast cu Ela Crăciun! Care sunt secretele terapiei cu îngeri?

„Cum putem cere semne de la îngeri? Foarte simplu! Este foarte interesant că îngerii se conectează cu energia noastră. Dar și cu vibrația noastră. Și atunci trebuie să o spunem din suflet. Deci cerem semne din suflet. Ce îmi recomandați vizavi de situația respectivă? Folosim cărțile Oracol, pentru că sunt foarte faine, și ne ajută și ne susțin. Adică iei aceeași carte din setul ăla până când pricepi mesajul. Îmi mai zic unele persoane: Delia, iar strigă la mine îngerii. Nu strigă, dar daca ai luat cartea de nu știu câte ori, înseamnă că nu ai înțeles. Și atunci tu simți această energie și susținere.

Și nu exista frică sau nu există vai, dacă nu fac chestia asta, nu știu ce mi se întâmplă. Dacă primim un astfel de mesaj, nu este de unde trebuie. Asta trebuie să înțelegem. Trebuie să existe pace, liniște. Nu ne ceartă, nu ne bate nimeni.” 

Poți să citești și: Oracolul îngerilor, o formă de divinație care ne ghidează. Ce trebuie să știm?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel