Cum îți dai seama dacă un Scorpion te iubește? Iată limbajul iubirii al acestui nativ!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Te-ai întrebat vreodată cum își arată un Scorpion iubirea? Niciodată nu vor fi gesturi evidente, dar trebuie să le cunoști!

Pe 23 septembrie, Venus va intra în Scorpion. Venus este planeta iubirii și a frumuseții, iar arhetipul Scorpionului este cel al enigmelor și al suferințelor. Tranzitul lui Venus în Scorpion aduce extremisme, profunzime și tensiuni. Iubirea va cunoaște cote uimitoare.

În spiritul acestui eveniment care se apropie, să vedem cum îți poți arăta iubirea față de un nativ Scorpion, dar și cum și-o arată el față de tine. Iubirea pentru un Scorpion este întotdeauna complicată și profundă, nu-i așa?

Felicia este un astrolog și specialist în îngrijire personală. Totodată, aceasta are un blog dedicat pasiunilor sale și un podcast. Pe canalul său de TikTok, unde are 22k urmăritori, ne-a vorbit despre iubirea Scorpionilor.

Iată ce ne spune Felicia!

1. În primul rând, trebuie să știi că Scorpionii sunt foarte loiali și se așteaptă la loialitate în schimb.

2. Aproape întotdeauna sunt atenți la modul în care îți respecți partea de înțelegere, nu doar la ce spui, ci și la cum te comporți, ce transmit acțiunile tale. Nu că ai vrea să te simți ca și cum ai fi sub un microscop, dar pentru Scorpioni, fiecare gest este observat atent, iar ei analizează unde se află inima ta.

3. S-ar putea să nu aprecieze în mod evident lucruri precum cuvintele de încurajare, cadourile sau chiar serviciile, dar toate acestea contează pentru ei.

PATRU femei din zodiac care nu au emoții. Nu îți imaginezi cât de dure pot fi!

4. În principal, Scorpionii apreciază cu adevărat când poți să le egalezi energia, deoarece au o dispoziție destul de schimbătoare. Așadar, dacă vor să tragă un pui de somn, arată-le iubirea ta lăsându-i în pace.

5. Dacă au chef să se distreze, de exemplu să meargă la o întâlnire, să exploreze un loc nou, să mănânce într-un loc fain sau să aibă o discuție profundă, speră că poți să le egalezi vibrația în acele momente.

6. Dar, probabil, una dintre cele mai bune modalități prin care îi poți arăta unui Scorpion că îl iubești cu adevărat este respectându-i spațiul. Uneori, ei iau lucrurile încet sau dispar pentru o vreme. Asta nu înseamnă că nu le pasă de tine sau că nu sunt interesați, ci pur și simplu sunt foarte adânciți în propria lor lume. Așadar, încearcă să nu iei asta personal, pe cât posibil.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel