Cum arată a doua jumătate a anului pentru Leu/ascendent în Leu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată previziunile pentru a doua jumătate a lui 2023 dacă ești Leu sau ai ascendent în Leu.

Putem spune că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, dar trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri în viața noastră.

Amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

Totodată, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă. Mai mult, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Pentru tine, vara o să fie nemaipomenită. De fapt, atât vara, cât și începutul toamnei. Cu Venus retrogradă în semnul tău de pe 23 iulie și cu Lilith în același semn până în octombrie, nu ai de ce să te plângi, ci să vezi jumătatea plină a paharului.

Totodată, Jupiter este în Casa a 10-a. Pot apărea schimbări profesionale, dintre care unele din ele îți vor fi pe plac. Desigur, nu se vor ridica toate la nivelul așteptărilor tale, dar importante este că apar, așa că învață să te bucuri de ele, de oportunități.

De asemenea, Saturn retrograd în Casa a 8-a te ajută să nu mai intri în relații lipicioase, obsesive, în care simți că nu funcționezi fără celălalt partener. Mai pe scurt, Saturn te ponderează și te împiedică să mai faci obsesii. Înveți să fii mai rațional, iei o pauză, nu mai intri în toate relațiile nebunești.

Chiar dacă, pe perioada în care Venus este retrogradă, nu ai cum să nu atragi priviri, fiindcă te vei bucura de carismă și de un șarm aparte. Însă, spre toamnă, nu o să îți mai permiți toate aceste joculețe, pentru că nu îți aduc nimic bun.

Saturn dorește să te învețe să te mai detașezi puțin, atât emoțional, cât și financiar, de alte persoane.

Din punct de vedere profesional, este un an extrem de important pentru tine. Vei vedea rezultatele în jurul datei de 28 octombrie, când va avea loc o eclipsă în Casa a 10-a, a carierei. 

Până pe 3 octombrie, cu Lilith în semnul tău, îndrăznește, nu mai sta pe loc!

Îți sugerăm să vezi și: Cum arată a doua jumătate a anului pentru Rac/ascendent în Rac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel