Cum afli traumele prin care vei trece dacă ții cont de harta nașterii? Astrograma îți poate arăta drumul spre vindecare!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Un astrolog internațional discută despre traumele pe care le poți descoperi dacă arunci o privire mai amănunțită la harta nașterii tale.

Este clar că în viață o să treci prin tot felul de experiențe. Unele mai frumoase, altele mai puțin. Unele te vor traumatiza, iar altele te vor durea peste măsură. Acest lucru poate fi inevitabil într-o viață de om. Totuși, le poți descoperi dacă te uiți mai atent în astrograma pe care o ai. Dacă reușești să faci anumite conexiuni, poți găsi soluții optime care să îți arate drumul către vindecare.

De pe canalul Astrology with Heather, aflăm foarte multe lucruri interesante. Astrologul are un video dedicat, în care discută despre traumă și cum poate fi ea găsită în fiecare hartă natală. Aceasta îți poate arăta slăbiciunile pe care le ai, problemele prin care poți trece și moduri de a trece cât mai ușor peste anumite greutăți. 

Ce plasări ale planetelor pot indica traumele prin care trece un om? Deși par lucruri comune, cei care au aceste aspecte în hartă trec prin lucruri prin care alții nu trec în mod obișnuit. 

În primul rând, ne gândim la Lună, astru care reprezintă emoțiile, memoria, gândurile. Dacă Luna se află într-o planetă nefavorabilă, o să te confrunți cu o mulțime de probleme pe parcursul vieții. 

De asemenea, Pluto este planeta care poate aduce greutăți și traume în viața cuiva, mai ales dacă este în aliniament cu Luna și cu Soarele, ori cu ascendentul tău. 

Și Marte discută despre problemele din viața ta, fiindcă aduce o energie malefică, potrivit astrologului. Această planetă poate aduce șoc, intensitate, conflicte, dezbateri intense. Dar și probleme destul de acute. Poate discuta despre accidente, răni, dispute, chiar bătăi. Se vorbește mult despre violența fizică atunci când această planetă face aspecte nepotrivite cu altele. O să găsim foarte des Marte aspectat negativ în viața celor care au suferit episoade de violență domestică, răni suferite în copilărie, bătăi, abuzuri. Aceste persoane au mai ales energia lui Marte și a lui Pluto în hartă, de obicei în aspect cu Luna, cu Soarele.

Și Saturn discută despre traumele noastre, pentru că, la fel cu Marte, vorbește și despre o energie malefică, ce aduce limitări, restricții, greutăți. Înainte ca Pluto să fie descoperit, Saturn guverna frica, moartea. Când ai Pluto puternic aspectat în hartă, apar traume care îți schimbă viața, dar este o energie care se poate regenera și nu te pune la pământ. Dar avem în vedere în special experiențele care te doboară din punct de vedere psihic. 

O altă energie care poate exista într-o hartă natală este adusă de Nodul Sud și Nodul Nord. Când Nodurile sunt implicate într-o hartă natală și sunt aspectate și de alte planete, vorbim despre o situație karmica. Apar situații pe care simți că nu le poți controla sub nicio formă. Când Nodurile Lunare fac aspecte cu Luna în harta natală, în special pe ascendent sau descendent, aduc experiențe care te traumatizează din punct de vedere emoțional și care te întristează foarte tare pe tot parcursul vieții. Nu ai ce face decât să te predai în fața vieții. 

În final, dacă Pluto și Nodul Nord se afla împreună într-o hartă natală într-o anumită configurație, poți să te regăsești în momente în care faci adevărate obsesii. Va fi foarte greu să depășești acel moment. Să nu uităm nici de Chiron sau vindecătorul rănit, așa cum este numit în astrologie și care vorbește despre rănile pe care le ai din punct de vedere psihic. Acestea pot apărea în copilărie, dar tot reapar pe parcursul vieții. 

Youtube video image

Vezi și: Divorțul în astrogramă. Cum îți poți da seama dacă vei trece prin asta, dacă te căsătorești târziu sau deloc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel