Cu cât îl ignorăm mai mult pe Saturn, cu atât suferința crește. Iată ce lecții îți aduce Lordul Karmei, conform astrologiei!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în case
Freepik.com
Freepik.com

Saturn ne aduce lecții pe care trebuie să le învățăm pe toată durata vieții. Ești curios să afli cum te poți împrieteni cu Marele Malefic?

În funcție de casele unde se află Saturn în hărțile noastre astrologice, acesta aduce lecții pe care le vom învăța pe parcursul întregii vieți. Sarah France, astrolog și medium, ne vorbește despre rolul lui Saturn în viețile noastre!

„Dacă astrologia nu este reală, atunci de ce viața tuturor devine mult mai ușoară din momentul în care învață să lucreze cu Saturn? Simt că există multă teamă și disconfort greșit plasate în jurul lui Saturn, ceea ce ne împiedică să integrăm cu adevărat această parte esențială a vieții în psihicul nostru. Și este ironic, pentru că cu cât îl ignorăm mai mult, cu atât suferim mai mult. Când colectiv ținem atât de multă teamă și rezistență față de integrarea acestei planete, este ca și cum am perpetua doar ciclul de frică, evitare și disconfort.

În astrologie, Saturn este o planetă care vorbește despre contracte și acorduri contractuale. Saturn este un fel de acord contractual pe care l-ai făcut în această viață, în sensul a ceea ce ai ales să înveți să stăpânești. Și a deveni un maestru într-un domeniu durează o viață întreagă, iar motivația de a face acest lucru vine doar după perioade de disconfort legate de ceea ce Saturn prezintă în harta ta natală. 

Saturn în prima casă semnifică că ai făcut un acord contractual în această viață pentru a învăța despre corpul tău și formarea identității. Poate exista multă nesiguranță pentru tine la începutul vieții în legătură cu asumarea spațiului și permisiunea de a fi văzut. Pe măsură ce crești, înveți să îți cultivi și să îți dezvolți un simț puternic al sinelui și o relație solidă cu corpul tău și cu încrederea în tine. 

Saturn în a doua casă semnifică adesea o viață timpurie marcată de sărăcie sau de o anumită restricție legată de bani și câștiguri materiale. Așadar, în această viață, ți-ai promis să înveți cum să te descurci singur și să creezi siguranță pentru tine, chiar și în fața adversităților. 

Saturn în a treia casă creează o restricție în jurul cuvintelor și comunicării. Adesea, oamenii simt nevoia să se rețină în fața prietenilor, familiei, comunității în legătură cu ceea ce simt și gândesc din cauza unor experiențe care i-au făcut să fie judecați sau respinși pentru gândurile lor unice și expresia personală. Dar din cauza acestor greutăți, ajung să fie unii dintre cei mai talentați mânuitori ai cuvintelor, deoarece au învățat lecția de a gândi înainte de a vorbi. Poate că sunt persoane de puține cuvinte, dar ceea ce ajung să împărtășească este adesea foarte prolific. 

Saturn în a patra casă va marca întotdeauna o viață în care, de la o vârstă fragedă, ai fost nevoit să îți asumi mult mai multe responsabilități decât ar trebui să ducă un copil sau familia ta te-a ținut la standarde extrem de înalte. 

Saturn în a cincea casă denotă pe cineva care, devreme în viață, a întâmpinat restricții legate de simțirea bucuriei și împărtășirea darurilor sale. Poate fi dificil pentru aceste persoane să se conecteze cu inima lor. Practic, au făcut un acord cu universul să devină un maestru într-un proiect creativ, ducându-l până la capăt și lăsând în urmă o moștenire în ceea ce privește propria lor creativitate. 

Saturn în a șasea casă arată pe cineva care a făcut o promisiune în această viață să învețe totul despre sănătate, rutină și îngrijirea corpului. Aceștia sunt oamenii a căror lecție majoră de viață este despre faptul că ești ceea ce mănânci. Devii obiceiurile pe care le ai de-a lungul timpului.

Saturn în a șaptea casă aduce o viață în care ai promis să înveți despre relații. Poate fi vorba despre restricții legate de dorința de a te angaja sau de a face compromisuri. Odată ce găsești acea persoană, aceasta vine cu o legătură extrem de durabilă, dedicată și respectuoasă.

Influența lui Neptun în ultimele șase case astrologice: confuzii, iluzii, idealizare, evadare

Saturn în a opta casă denotă pe cineva care a venit în această viață făcând promisiunea că-și va stăpâni umbra. A opta casă cuprinde toate lucrurile pe care ne place să le ascundem. Iar cu Saturn acolo, pur și simplu nu poți evita asta. Adesea, aceștia sunt oameni care au avut lecții de viață timpurii legate de moarte, moșteniri, durere și traume serioase. Toate aceste experiențe i-au pregătit să fie maeștri ai propriei psihologii și să servească drept lumină pentru acei oameni pe care îi întâlnesc și care nu și-au confruntat încă întunericul. 

Saturn în a noua casă arată o viață dedicată învățării superioare, studiului filosofic serios. Adesea, aceștia sunt oamenii care ajung să treacă printr-o trezire spirituală de un fel sau altul, deoarece s-au epuizat din cauza lipsei de limite. Acest lucru îi conduce să devină maeștri în religie, filosofie antică și metafizică.

Saturn în a zecea casă va forma întotdeauna pe cineva care a venit în această viață pentru a avea succes public și profesional. Adesea, aceștia pot fi oameni care sunt workaholici și realizează multe de la o vârstă fragedă, deoarece simt că trebuie să-și ajute familia sau oamenii din jurul lor să iasă dintr-o situație dificilă. 

Saturn în a unsprezecea casă denotă o viață în care ai promis să fii un paria, să te simți respins și abandonat de oamenii din jurul tău, să te simți ca un ciudat de la o vârstă fragedă. În singurătatea ta, înveți cum să îți formezi în mod conștient propriile cercuri sociale și rețele care să servească binele mai mare al oamenilor care se simt diferiți, la fel ca tine. 

Lecția pe care oamenii cu Saturn în a douăsprezecea casă au venit să o învețe în această viață este despre impermanență. De la o vârstă fragedă, aceștia au experiență după experiență în care covorul este metaforic sau fizic smuls de sub ei. Pot exista dificultăți legate de sănătatea mentală, conducând la senzația de dezrădăcinare sau dezrădăcinare. Pot exista teme legate de pierdere și de această natură trecătoare a vieții. Darul în aceasta, totuși, este că ajung să fie unii dintre cei mai înzestrați spiritual. Ei sunt capabili să mențină un simț sănătos al detașării de viață, ceea ce, probabil, le permite să trăiască mai liber decât oricine altcineva.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-04-at-02-41-511_80745100.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel