Crezi că ai avut vieți anterioare? Iată semnele care te vor convinge!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Freepik.com
Freepik.com

Crezi în conceptul de reîncarnare? Dacă da, ai simțit vreodată că ai avut o viață anterioară?

Ai întâlnit vreodată un loc, o limbă sau o cultură care să îți pară familiară, fără să o fi cunoscut înainte? Acest lucru ar putea fi pentru că ai experimentat reîncarnarea.

Iată câteva semne care indică faptul că sufletul tău s-a reîncarnat de mai multe ori pe Pământ!

Experimentezi frecvent senzația de deja vu. Ai auzit vreodată o anumită frază sau ai fost implicat într-un anumit moment și ai avut senzația că ai mai trăit acea experiență înainte? Este ca și cum ai vorbi cu un prieten și, deodată, există un punct în care simți că ai fost implicat într-un eveniment similar înainte. Se întâmplă chiar dacă nu ai mai asistat sau experimentat așa ceva în viața ta, doar simți că ești cumva legat de acel moment.

Ai amintiri inexplicabile persistente. Ai simțit vreodată că ai amintiri care nu par legate de viața ta actuală? De exemplu, ai putea avea amintiri despre locuri în care nu ai fost niciodată sau despre lucruri de care nu ești conștient. Amintirile neobișnuite pot fi un semn al unei vieți anterioare care rămân în mintea ta subconștientă. Aceste amintiri nu vor fi ca alte amintiri legate de viața ta actuală, ci vor fi foarte neobișnuite și probabil te vor face să te simți ciudat.

TREI povești uimitoare despre reîncarnare. Există conceptul de viață anterioară?

Ai o fobie neexplicabilă. Unele persoane au diferite fobii bazate pe experiențele neplăcute din viața lor actuală. Cu toate acestea, este posibil să ai fobii ciudate care apar fără să fi trecut prin astfel de evenimente neplăcute. De exemplu, ai putea avea o teamă extremă de foc, chiar dacă știi că nu ai avut niciodată un incident legat de foc. Este posibil ca fobia ta să fie legată de o viață anterioară.

Îți place să ai discuții și conexiuni profunde. Nu ai niciun interes pentru discuțiile superficiale. Ai o dorință persistentă și incontestabilă pentru conversații reale și avansate într-o discuție semnificativă. Probabil oamenii te descriu ca un „suflet bătrân" deoarece te bucuri de conversații evocatoare despre știință, valori, viață și filosofie. Nu găsești interes în subiecte superficiale cum ar fi moda, bârfele, stilul de viață actualizat sau visarea cu ochii deschiși. Acest lucru ar putea fi pentru că ai deja multe experiențe înrădăcinate în mintea ta subconștientă, chiar dacă nu le-ai trăit cu adevărat în viața ta actuală.

Ai vise ciudate și repetitive. Subconștientul tău poate adesea să-și amintească amintirile bune și perturbările din viețile tale anterioare prin vise repetitive. S-ar putea să visezi că te afli într-un loc necunoscut, întâlnind pe cineva cunoscut dar nu din viața ta actuală. Dacă experimentezi acest lucru, poți încerca să contemplezi pentru a descoperi cine ai fost în viața ta anterioară. Este posibil să simți că există încă niște amintiri persistente care par să fie ale tale, dar nu chiar ale tale. Aceste amintiri continuă să apară în visele tale, cerându-ți să le rezolvi.

Ai o intuiție puternică. Poți merge în profunzime pentru a genera informații sau, dimpotrivă, să le păstrezi ascunse față de public. Ești capabil să simți lucrurile înainte ca ele să se întâmple. O intuiție puternică poate avea legături cu alte dimensiuni ale vieții. Poți petrece mult timp în liniște, meditând la informațiile pe care le-ai obținut și încercând să le înțelegi. Faptul că te-ai născut cu o percepție și o intuiție puternice poate semnifica că viața ta actuală este legată de viețile tale anterioare.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel