Confruntări astrale pentru TOATE zodiile cu Lilith în Fecioară. Sunt valabile până la final de iunie!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

De pe 3 octombrie 2023, Lilith a intrat în semnul de pământ al Fecioarei, unde va rămâne până la data de 29 iunie. Iată previziunile pentru fiecare semn din zodiac.

Lilith, după cum știm, este cunoscută și sub denumirea de Luna Neagră. Pentru că întotdeauna a fost văzută precum cea care sperie și provoacă. De asemenea, Lilith reprezintă punctul în care Luna ajunge cel mai departe de pământ, la locul în care nu avem emoții deloc.

Anul trecut, pe 3 octombrie, Lilith a pătruns în semnul perfecțiunii, cel al Fecioarei. O să mergem obsesiv spre ea ca să scăpam de haosul cotidian. Mai ales că, deși Lilith ne sperie, ne și atrage pe măsură. 

Iată de ce trebuie să țină cont toate semnele zodiacului până pe 29 iunie și ce confruntări vor avea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Lilith este la tine în Casa a șasea, cea a muncii și a sănătății. Vei fi încurajat să iei decizii îndrăznețe în aceste domenii și să lucrezi la organizarea ta personală. Este important să fii conștient de anumite obiceiuri nepotrivite și să te distanțezi de ele. Dacă vei reuși să faci acest lucru până în iunie, vei culege roadele eforturilor tale. Totuși, este recomandat să eviți conflictele și să nu te implice în idile cu colegii de muncă. Lilith poate aduce și obsesii legate de ordine, curățenie și disciplină, așa că este important să fii atent să nu cazi în capcana ipohondriei.

Taur/Ascendent în Taur

Când Lilith tranzitează Casa a cincea, cea a plăcerii, pare să încurajeze o atitudine mai pretențioasă față de iubirea de sine. S-ar putea să te simți tentat să te implici în mai multe aventuri, doar pentru a-ți valida anumite aspecte ale personalității. Relațiile cu copiii ar putea fi supuse unor teste intense. În același timp, creativitatea și abilitățile tale financiare se vor îmbina într-un mod practic. Totuși, este important să fii atent la jocurile de noroc și să nu te lași prins în capcana lor.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe durata tranzitului lui Lilith în Casa a patra, cea a familiei și a rădăcinilor, mulți nativi ar putea simți o dorință de a se distanța de membrii familiei. S-ar putea să vrei să te desprinzi, să părăsești casa părintească și să îți cauți independența. Dar, este important să fii conștient că această decizie nu va fi lipsită de provocări. De asemenea, pot apărea probleme în ceea ce privește proprietățile imobiliare. Lilith încurajează spiritul rebel, dar poate afecta echilibrul emoțional, deci trebuie să fii pregătit să faci față acestor schimbări cu înțelepciune și răbdare.

Rac/Ascendent în Rac

În timpul tranzitului lui Lilith prin Casa a treia, care guvernează comunicarea în diverse forme, ești încurajat să exprimi ceea ce nu ai spus până acum. Poate fi un moment propice pentru a scrie, a învăța domenii noi sau a te implica în comunicare în moduri neașteptate. Poți să depășești frica de a vorbi în public și să ai curajul de a călători în locuri noi și neașteptate. S-ar putea să apară neînțelegeri în relațiile cu frații și surorile.

Leu/Ascendent în Leu

La tine, vorbim despre tranzitul lui Lilith în Casa a doua, care se ocupă de resurse și de gestionarea banilor. Deci, Lilith încurajează acumularea de resurse financiare și poate contribui la creșterea lor. Ea îi va sprijini în special pe cei care sunt independenți și au inițiativă. Dar trebuie să fii atent și să te ferești de căile neortodoxe de a face bani, deoarece acestea pot veni cu riscuri și consecințe nefaste.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lilith este în semnul tău până la final de iunie. Arhetipul Fecioarei simbolizează puritatea, în timp ce Lilith reprezintă exact opusul. Pe de o parte, nativii acestui semn ar putea scăpa de situații în care se aflau doar pentru că stăteau pe loc, fără să acționeze. Pe de altă parte, s-ar putea găsi implicați în lupte sau conflicte din cauza deciziilor pe care le iau. Prezența lui Priap în Casa a șaptea indică faptul că nu va fi ușor să fie independenți, deoarece simt nevoia de atașament și conexiune în relații. Saturn aduce cu el responsabilitatea și constrângerile. Cu toate acestea, Lilith vine cu mesajul de a rupe aceste legături și să caute independența. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Tranzitul lui Lilith prin Casa a douăsprezecea poate avea un impact major asupra sănătății, atât fizice, cât și mentale. Această casă guvernează imaginația, creativitatea, subconștientul, secretele și misterele, iar Lilith poate testa aceste aspecte. Te simți capabil să gestionezi toate provocările, dar Lilith vine să îți arate că s-ar putea să te înșeli. Este important să fii atent la obiceiurile toxice și să alegi cu grijă compania din jurul tău. Trecutul ar putea reveni să te bântuie, iar tentația de a te implica în situații ascunse și periculoase va fi puternică.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Casa a unsprezecea se referă la prietenie, echipe, grupuri sociale, comunități.Trebuie să fii foarte atent la oamenii cu care te înconjori. Există riscul să te îndrăgostești de prietenii tăi și să crezi că există ceva mai mult între voi, când de fapt nu este deloc așa. Această perioadă poate fi provocatoare, deoarece vei fi implicat în diverse activități alături de oameni cu care vei realiza că nu ai multe în comun. Este important să fii conștient de aceste dinamici sociale și să îți păstrezi integritatea și autenticitatea în relațiile tale cu ceilalți.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Atunci când Lilith este prin Casa a zecea, care se ocupă de carieră și imaginea ta în societate, aduce o dorință crescută de independență. Este posibil ca discuțiile cu șefii să nu decurgă întotdeauna conform așteptărilor. Totuși, Lilith poate aduce oportunități de schimbare radicală pentru cei care sunt pregătiți să își asume riscuri. Reconversia profesională este bine aspectată în această perioadă. Te vei implica în proiecte care să te scoată din zona ta de confort și să îți arate potențialul, chiar și în direcții la care nu te-ai fi gândit vreodată. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Când Lilith tranzitează Casa a noua, care se ocupă de călătorii, expansiune, inspirație și filozofie, este o perioadă extraordinară pentru evoluția ta personală. Este momentul perfect pentru a învăța, a călători și a explora lumea din punct de vedere intelectual și spiritual. Dar trebuie să nu te iei prea în serios și să fii deschis la noi experiențe și perspective. Lilith poate fi de ajutor celor care doresc să plece din țară sau celor care doresc să se întoarcă. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Lilith stă până în iunie în Casa a opta, pe care o asociem cu moșteniri, împrumuturi, taxe, bani din afaceri, intimitate. Fii pregătit pentru numeroase lecții și provocări. Pot apărea pierderi umane, blocaje în domeniul intimității sau alte obstacole, însă Lilith te va ajuta să le depășești și să le rezolvi. Poate fi un moment în care simți nevoia să accesezi mai multe dintre resursele celorlalți pentru a face față provocărilor și pentru a te dezvolta personal și financiar.

Pești/Ascendent în Pești

Când Lilith tranzitează Casa a șaptea, care guvernează toate parteneriatele, fie ele de afaceri sau amoroase, este posibil să experimentezi provocări și tentații. Dacă ești singur, s-ar putea să te implici în relații doar pentru a experimenta senzațiile plăcute ale îndrăgostirii, ignorând semnalele care indică lipsa de compatibilitate. În cazul în care ești într-o relație, Lilith va aduce sentimente de plictiseală sau de stagnare. Este important să fii conștient de aceste dinamici și să îți păstrezi echilibrul și perspectiva în relațiile tale. Până în iunie, ar putea apărea diverse idile scurte și intense.

Te invităm să citești și: Zodia vedetă a conjuncției dintre Soare și Jupiter de pe 18 mai. Ce beneficii primește?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel