Conducătorul Templului Satanic explică ce este Satanismul. Este atât de rău precum sună?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Bizar
Freepik.com
Freepik.com

Aflăm de la liderul Templului Satanic cum se manifestă satanismul. Sunt adevărate acuzațiile că aceștia ar practica niște ritualuri îngrozitoare?

Zeke Apollyon este conducătorul Templului Satanic din Londra și Marea Britanie. În cadrul unui interviu, i-au fost puse câteva întrebări despre ceea ce înseamnă satanismul. Iată ce a răspuns!

Ce te-a atras către satanism?

„Cred că ceea ce m-a atras cel mai mult la satanism a fost cât de absurd păreau multe lucruri venite de la cei care se numeau creștini. Acești oameni sunt extremiști religioși care folosesc creștinismul pentru a-și promova extremismul. Unii dintre acești oameni au sânge pe mâini, așa că m-am gândit că, dacă ei pot face lucruri oribile în numele lui Iisus, atunci eu pot face lucruri minunate în numele lui Satan. Este atât de eliberator. Nu cred că m-am simțit vreodată atât de bine în pielea mea cum mă simt ca satanist, pentru că, parțial, este vorba de a privi laturile urâte ale propriei persoane și de a le împăca și de a privi laturile urâte ale umanității.”

Beți sângele unul altuia?

„Nu. Nu vreau să iau o boală și sunt destul de sigur că nici ceilalți nu vor.”

Cum devii satanist?

„Oamenii iau legătura cu noi și purtăm o conversație. De multe ori, oamenii caută comunitate, mulți oameni se simt ca niște intruși și vin la noi în căutarea unor oameni care să-i accepte.”

Semnele care îți arată că o persoană din viața ta poate fi un demon. Fii atent!

Ce spun martorii lui Iehova când vin la tine la ușă?

„Nu mai vin prin preajmă. Au venit o singură dată când aveam un ritual mare și probabil au văzut ceva pe fața mea, pentru că am deschis ușa să iau ceva și ei se duceau pe cărare. Și s-au întors și au plecat. Și de atunci nu i-am mai văzut.”

Care sunt cele mai mari concepții greșite despre satanism?

„Încă trăim într-o perioadă în care oamenii care sunt sataniști trebuie să trăiască incognito. Dar cred că, în ceea ce privește concepțiile greșite despre sataniști, oamenii cred că sacrificăm copii, că suntem implicați în vreun fel de trafic subteran. Am întâlnit cu siguranță niște copii cu care nu m-am înțeles foarte bine, dar nu am ucis niciodată unul.”

Ce înseamnă să fii satanist?

„Satanismul a fost o filozofie sau un mod de viață pentru oameni de foarte mult timp. Pentru mine, satanismul înseamnă să nu mă pierd ușor. Și cred că, pentru mine, să fiu satanist înseamnă să încerc continuu să pledez pentru oameni, în special pentru cei care nu sunt capabili să pledeze pentru ei înșiși. Cu siguranță ai putea face mult mai rău decât să folosești aceste lucruri ca modalitate de a merge mai departe.”

Cum te pregătești pentru eșec? Nu ar trebui să te ia prin surprindere!

Oamenii îți cer să îi pui în legătură cu Satana?

„În fiecare zi! De fapt, cineva probabil chiar acum ne cere să îl punem în legătură cu diavolul. Oamenii cer bogății, ne întreabă dacă le putem permite accesul la Illuminati.”

Care este cel mai ciudat lucru pe care îl cer oamenii?

„Unele dintre cele mai ciudate interacțiuni sunt cu oameni care ne trimit rugăciuni satanice. Oamenii ne cer uneori să transmitem mesaje diavolului. Și eu le zic: Nu suntem serviciul de mesaje al diavolului.”

Există o latură romantică a satanismului?

„Satanismul este o poveste de dragoste cu sinele. De fapt, cred că unul dintre lucrurile pe care Templul Satanic vrea să le facă este să sponsorizeze o orgie. Da, dar noi am fi acolo ca oameni care ar împături prosoapele și am asigura că sunt destule prezervative și lubrifiante. Și am oferi educație sexuală. Mulți dintre noi suntem instruiți. Unii dintre noi sunt medici. Cred că ar fi grozav dacă sataniștii ar merge pe Love Island. Ar fi uimitor. Cu siguranță aș participa. Aș face petrecerea să explodeze.”

<

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel