Compatibilitate zodia Vărsător. Cine îi sprijină independența și care sunt nativii care îl pot îndepărta de la bun început?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Ești curios să afli mai multe despre compatibilitatea Vărsătorului? Citește articolul nostru!

Vărsătorul este recunoscut pentru independența sa, dorința de schimbare și viziunea progresistă. Dar cum se integrează aceste caracteristici în relații? Care sunt semnele zodiacale ce sprijină aceste trăsături și care sunt cele care ar putea să le conteste?

Află cine este alături de Vărsător în călătoria sa spre libertate și inovație și cine ar putea să-l îndepărteze de la bun început.

Cine sprijină independența Vărsătorului?

Gemeni

Gemenii și Vărsătorii sunt amândoi semne de aer, ceea ce le permite să se înțeleagă reciproc, cel puțin la nivel intelectual. Gemenii apreciază independența și originalitatea Vărsătorului, iar din fericire, amândoi împărtășesc aceleași interese în ceea ce privește ideile noi și schimbarea.

Balanță

Balanțele sunt, de asemenea, semne de aer și au o abordare echilibrată a relațiilor. Ele pot aprecia natura inovatoare și independentă a Vărsătorului, ii oferă sprijin și înțelegere în dorința sa de a explora idei și concepte noi. Așa că aceasta relație poate merge de minune.

Săgetător

Săgetătorii, cunoscuți pentru natura lor aventuroasă și dorința de libertate, se potrivesc bine cu independența Vărsătorului. Ei înțeleg și respectă nevoia acestor nativi de spațiu și explorare. Așa că poate fi o relație dinamică, ce merge de la sine.

Cine poate îndepărta Vărsătorul încă de la început?

Taur

Taurii sunt semne de pământ și tind să fie mai tradiționaliști și mai orientați spre stabilitate. Nevoia Vărsătorului de schimbare și experimentare continuă poate fi percepută de Taur ca fiind instabilă sau neglijentă, iar asta poate duce destul de des la conflicte între cei doi nativi.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru intensitatea și profunzimea lor emoțională. Totuși, acești nativi pot găsi comportamentul Vărsătorului prea distant sau detașat emoțional, iar natura sa independentă poate fi văzută ca o barieră în construirea unei legături profunde. Așa că se poate lăsa cu scântei!

Capricorn

Capricornii sunt orientați spre obiective și stabilitate și pot considera că stilul de viață al Vărsătorului este prea neprevăzut sau neconformist. În timp ce Vărsătorul caută libertate, Capricornul caută mai multă structură,așa că pot să apară destul de multe neînțelegeri.

Compatibilitate zodia Capricorn. Cu cine face echipă bună și de cine fuge cât îl țin picioarele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel