Ciocolată cu lapte. Reţetă simplă şi delicioasă în TREI PAŞI

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ciocolată cu lapte. Reţetă simplă şi delicioasă în TREI PAŞI (sursa foto: Pexels)
Ciocolată cu lapte. Reţetă simplă şi delicioasă în TREI PAŞI (sursa foto: Pexels)

Te întrebi cum să faci ciocolată cu lapte acasă? Această rețetă ușoară de ciocolată de casă te va ajuta!

De ce să cumperi ciocolată din magazine când îţi poţi face singur ciocolata de casă? Această rețetă ușoară de ciocolată de casă te va ajuta să îţi pregăteşti propriile dulciuri în cel mai scurt timp.

Oricine poate pregăti un desert gustos, folosind această rețetă pas cu pas de ciocolată de casă.

Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple și ușor disponibile din bucătăria ta.

Această rețetă de ciocolată de casă este perfectă pentru oaspeți dacă organizezi o petrecere, o cină sau doar o adunare cu prietenii şi familia la o seară de film.

Acest desert va fi cu siguranţă apreciat de copiii de toate vârstele.

Deci ce mai aștepți? Încearcă astăzi această rețetă delicioasă de ciocolată de casă și surprinde-i pe cei dragi!

Ciocolată de casă. Ingrediente pentru 10 porţii:

2 căni de cacao pudră
1/2 cană zahăr
1/4 linguriţă făină
3/4 cană unt
2/3 cană lapte
1 cană de apă

Ciocolată de casă. Mod de preparare:

Pasul 1:

Pune pudra de cacao şi untul în blender şi amestecă până se formează o pastă. Încălzeşte o tigaie, umple-o cu aproximativ 1/4 cu apă şi pune un vas curat deasupra tigăii.

Pasul 2: 

Acum, pune pasta formată din pudra de cacao şi unt în bolul de deasupra tigăii și apoi încălzeşte compoziţia până când amestecul este suficient de fierbinte. Pune compoziţia înapoi în blender și amestecă până la omogenizare.

Pasul 3: 

Încălzeşte laptele la temperatura camerei. Adaugă zahărul, făina şi laptele în pasta de cacao şi amestecă bine totul, astfel încât să nu se formeze cocoloaşe. Acum toarnă amestecul în forme și pune-le la frigider până când ciocolata devine solidă. 

Sfaturi:

Pentru a face ciocolata mai delicioasă, poţi adăuga câteva nuci și fructe de pădure uscate.

Nucile prăjite pot oferi o textură crocantă desertului.

Pentru mai multă aromă, poţi adăuga și unt de arahide în amestecul de ciocolată.

sursa: recipes.timesofindia.com

Mai multe articole recomandate pe această temă:

Salată Caesar cu piept de pui. Rețeta delicioasă

Bilic: Tradiția tortului diplomat în meniul de Anul Nou a cam dispărut. E păcat, era un dulce nevinovat

Greșeala pe care o faci când prepari salată de Boeuf. Chef Florin Dumitrescu arată SECRETUL: E foarte important, altfel o STRICĂM!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel