CINCI zodii primesc vești colosale de la Marte. Ce tensiuni apar, dar și ce oportunități se nasc?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Mâine, Marte va părăsi Taurul și va intra în al treilea semn din zodiac, cel al Gemenilor. Iată ce vești minunate primesc următorii nativi!

Pe 20 iulie, Marte va intra în semnul Gemenilor și va rămâne acolo până pe 4 septembrie. În această perioadă, cuvântul va deveni cea mai valoroasă armă. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau împărtăși pot aduce atât pace, cât și conflict.

Marte în Gemeni ne va impulsiona să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi simultan. Deși vom avea impresia că suntem instabili, vom realiza că doar în acest fel putem progresa și evolua.

Tranzitul lui Marte în Gemeni din 2024 va beneficia de o conjuncție cu Jupiter, dar va întâmpina și unele obstacole, cum ar fi careul cu Saturn.

Horoscop Luna Plină. Zodia care își redefinește credințele și îmbrățișează adevărul interior

Ce vești primesc următoarele cinci zodii de la tranzitul lui Marte? Și ce au de făcut?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Intrarea lui Marte în semnul tău va aduce un val de energie suplimentară, dar și o creștere a agitației. Vei deveni mai nervos, sarcastic și direct, mai ales în sfera profesională. Marte te va motiva să realizezi lucruri pe care nu ai reușit să le faci de ani de zile. Găsește modalități de a-ți consuma furia prin activități fizice.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Începând cu 20 iulie, s-ar putea să capeți mult curaj în chestiunile profesionale. Poți deveni mai autoritar sau discuțiile cu superiorii pot deveni mai aprinse, deoarece vei lupta pentru drepturile tale și pentru oportunități suplimentare. Marte în casa a 10-a poate chiar să-ți îmbunătățească poziția la locul de muncă.

Horoscop sexual de weekend. Cum e viața ta amoroasă în ultimele zile din sezonul Racului?

Leu/ Ascendent în Leu

Este un tranzit excelent pentru tine. Marte în Casa a 11-a aduce schimbări atât la locul de muncă, cât și în sfera socială. Vei interacționa cu diverse tipologii de oameni și vei participa la evenimente din diverse domenii. Relațiile cu prietenii vor fi dinamice, iar evenimentele din viața lor vor avea un impact semnificativ asupra ta.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Marte aduce pasiune cu duimul. Cu Marte în casa a 7-a, stabilitatea și liniștea vor lipsi din relațiile tale, în special din cele personale. Vor apărea multe certuri și discuții aprinse. Pentru cuplurile blazate, aceste conflicte pot aduce un suflu nou. Cei singuri vor fi tentați să intre în relații fulger, bazate doar pe atracția fizică, care se vor aprinde rapid, dar se vor stinge la fel de repede.

Pești/ Ascendent în Pești

Marte va tranzita casa a 4-a, iar asta poate aduce dispute în familie, probleme legate de imobiliare și evenimente neplanificate. Certurile cu cei apropiați îți pot încurca liniștea și confortul. Încearcă să eviți luarea deciziilor în momente de nervozitate și să găsești metode de relaxare.

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel