CINCI zodii primesc mingi de foc de la astre! Ce trebuie să învețe până în 2025?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Ce mesaje au astrele pentru următoarele cinci zodii?

Nu mai este mult până când vom ciocni un pahar de șampanie, spunând "La mulți ani, 2025!” Însă, până atunci, astrele ne dau bătăi de cap și ne cer să fim mai autentici. Aceste luni rămase din 2024 își pot pune serios amprenta asupra unor zodii.

Evenimentele marcante care s-au petrecut pe cer sau care urmează să se întâmple își vor lăsa amprenta și pe prima parte a anului 2025. În primul rând, evenimentul important al acestor ultimi luni ale anului este retrogradarea lui Marte în Leu. Deși va începe pe 7 decembrie, vom resimți efectele acestui tranzit încă de pe 4 noiembrie, când Marte va păși pentru prima oară în acest semn de foc.

Să nu uităm că efectele eclipselor de luna aceasta vor continua pentru următoarele luni, iar relațiile ne sunt din plin testate. Mai mult decât atât, Pluto o să iasă de tot din semnul Capricornului pe 19 noiembrie și se va muta în Vărsător pentru următorii douăzeci de ani. Saturn sau Lordul Karmei o să fie retrograd în Pești până la data de 15 noiembrie și ne forțează să acceptăm realitatea dură a vieții, fie că ne place sau nu. O să avem multe lecții de asimilat!

Un scurt rezumat al anului 2025 în numerologie. Ce înseamnă să fii sub influența Berbecului și a Scorpionului?

Berbec/Ascendent în Berbec

Veștile importante sunt că Marte, planeta care te guvernează, va intra în retrogradare la sfârșitul anului! Deși poate părea îngrijorător, trebuie să știi că această retrogradare va începe în casa a cincea și îți va oferi ocazia să îți aperi cu tărie drepturile. În prezent, te concentrezi pe carieră, în special datorită influenței lui Pluto în domeniul profesional. Totuși, începând din noiembrie, vei realiza că în viață sunt lucruri care contează mai mult. Unii dintre voi vor trece printr-o îndrăgostire pasională, vor dori să devină părinți sau vor începe un proiect creativ care s-ar putea dovedi provocator.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter este acum retrograd în semnul tău! Acesta te încurajează să devii o persoană mai bună, mai generoasă, mai deschisă și expansivă, dar și să oferi ajutor celor din jur. Ce efecte are această retrogradare? Îți poate revela că ai fost excesiv în anumite privințe, fie că e vorba de consumuri sau de alimentație. De asemenea, problemele de sănătate pe care le întâmpini ar putea să te îngrijoreze mai mult decât este necesar. Indiferent dacă Jupiter este în mișcare directă sau retrograd, el îți va oferi un sprijin mare. Marte va rămâne în casa a doua, legată de bani, până în noiembrie, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la cheltuieli mai mari decât anticipai. La sfârșitul anului 2024, s-ar putea să te gândești să te muți.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsele din octombrie au marcat începutul unei perioade în care trebuie să îți clarifici dorințele legate de viață. Nu mai poți ignora ceea ce este cu adevărat important. Este posibil să te dedici în totalitate carierei și să eviți să te ocupi de problemele din viața personală. Marte va intra în casa carierei pe 4 noiembrie și va retrograda în decembrie. În plus, Saturn va rămâne retrograd în casa iubirii până pe 15 noiembrie, învățându-te că fericirea ta depinde, în primul rând, de tine. De asemenea, intrarea lui Pluto în casa a patra te va constrânge să îți reevaluezi perspectiva asupra familiei.

Horoscop noiembrie. Vești noi pentru CINCI zodii, care pot să cadă în capcanele astrelor

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto va rămâne în semnul tău până pe 19 noiembrie, iar tu te-ai obișnuit cu influența lui, având în vedere că te-a vizitat încă din 2008. Acum, îți face o ultimă vizită pentru a-ți reaminti de puterea ta interioară. Unii dintre voi s-ar putea confrunta cu crize personale, tocmai pentru a realiza ce este cu adevărat important. Sănătatea (fizică, mentală, emoțională) ar trebui să fie pe primul loc. Eclipsele din octombrie vor activa axa carieră-familie, ceea ce va necesita decizii radicale din partea ta, cu consecințe serioase. Astrele te sfătuiesc să fii mai prudent de pe acum, deoarece retrogradarea lui Marte, care va începe în decembrie, poate aduce cheltuieli neașteptate.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, planeta care te guvernează, va fi retrograd în casa banilor până pe 15 noiembrie, ceea ce înseamnă că te așteaptă numeroase lecții pe plan financiar. Este important să stabilești limite, să dezvolți o strategie eficientă și să eviți tentațiile. Aceasta nu este o perioadă favorabilă pentru a te grăbi în tranzacții importante. Marte va rămâne în casa a șasea până pe 4 noiembrie, ceea ce poate duce la conflicte sau neînțelegeri la locul de muncă, precum și la probleme legate de starea ta de sănătate sau a celor dragi. După 4 noiembrie, Marte va intra în casa a șaptea, a relațiilor, unde va retrograda. În plus, având în vedere intrarea "definitivă" a lui Pluto în semnul tău, din 19 noiembrie până în 2044, trebuie să te pregătești pentru cel puțin o schimbare radicală la finalul anului 2024, pe care s-ar putea să nu o anticipezi.

Încă resimțim influența Eclipselor! Când vom scăpa de efectele nocive ale acestora?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel