CINCI zodii pot deschide un nou capitol al vieții. Iar una nu trebuie să uite că dragostea trece prin stomac!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

La ce trebuie să fie atente următoarele șase zodii, până pe 22 septembrie?

Până pe 22 septembrie, Soarele se află în semnul Fecioarei. Ce ne oferă această perioadă? Capacitatea de a ne reconecta cu rutina noastră, dar și posibilitatea de a ne organiza viață mai atent, într-o manieră în care să ne aducă echilibrul și liniștea pe care le căutăm cu toții. Mai mult, este o ocazie perfectă pentru cei care își doresc să facă planuri pe termen lung, dar nu au făcut-o încă. Poți să îți îmbunătățești stilul de viață și să cauți modalități de a te reinventa.

Este un moment ideal pentru a-ți crea un nou stil de viață, astfel încât toamna să își intre în drepturi!

Ce trebuie să aibă în vedere aceste șase semne ale zodiacului?

Taur/Ascendent în Taur

Încă zece zile, Soarele se află la tine în Casa a cincea. Despre ce discută acest tranzit? O să fii mult mai atent la iubire, la romantismul din viața ta, la creativitatea de care dai dovadă, dar și la relația cu copiii, care devine și mai importantă când Soarele trece prin această casă. Te afli încă în vacanță? Acest tranzit o să te bucure enorm. Însă și dacă ai revenit la muncă, o să fii capabil să îmbini cu succes utilul cu plăcutul. Totodată, este o perioadă mai mult decât potrivită să îți îndrepți atenția spre pasiuni mai vechi, la care renunțasei. Astrologul te îndeamnă să nu uiți că dragostea trece și prin stomac!

Mercur în Fecioară, până pe 27 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tu vei mai fi sărbătorit încă o perioadă, așa că îți urăm La mulți ani, dacă urmează să fie ziua ta de naștere. Până pe 22 septembrie, te bucuri de o perioadă plină de energie. O să ai, este adevărat, și un pic de exces de zel dar și oboseală. La ce trebuie să fii atent? La aspectul fizic, deoarece imaginea ta o să conteze mai mult decât de obicei. Ești favorizat de astre, așa că bucură-te! 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele mai rămâne o perioadă în Casa a unsprezecea. Asta înseamnă că relațiile pe care le ai cu prietenii tăi, cu grupurile din care faci parte se pot îmbunătăți. Să nu uităm nici că această casă include și invențiile, dar și planurile tale de viitor. Tu o să ai capacitatea de a fi mult mai pragmatic în alegerea proiectelor profesionale din care faci parte. Poți să fii și mai selectiv cu cei pe care îi lași să intre în viața ta.

Săgetător/Ascendent în Săgetător 

Soarele este încă în Casa a zecea. Așa că ai șansa din nou să te uiți mai atent la carieră, la relația pe care o ai cu superiorii, precum și la imaginea ta pe plan social. Este adevărat, însă, că toate aceste categorii necesită vor necesita mai mult efort din partea ta. Vrei să îți schimbi locul de muncă? Este o perioadă bună să faci pași în acest sens, chiar dacă nu trebuie să te grăbești. Poți trimite măcar un CV!

Eclipsa de Soare din 2 octombrie va schimba regulile jocului. Ce lecții ne aduce?

Berbec/Ascendent în Berbec 

Soarele se află în Casa a șasea. Mai ai încă timp să te ocupi de tot ce înseamnă curățenie în viața ta, atât la propriu, cât și la figurat. O să deschizi ochii mai bine și vei vedea dacă nu te-ai ocupat cum trebuie de organizare. Ai face bine să te ocupi mai mult de sănătate, de stilul tău de viață, dar și de maniera în care muncești. Este recomandat să îți optimizezi și rutina.

Pești/Ascendent în Pești 

Nativii Pești au Soarele în Casa a șaptea până pe 22 septembrie. Deci discutăm despre Casa relațiilor. O să fii mult mai atent la relații, mai ales la cele personale. O să fii mai atent la felul în care te lași influențat de partener și de modul în care te lași afectat de deciziile unor apropiați. Nativii singuri pot să primească șanse de la astre, însă nu trebuie să se grăbească cu nicio decizie, ci să aleagă pragmatismul.

Poziția lui Lilith în astrograma natală. Ce părți din tine ai reprimat din teama de judecată?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel