CINCI zodii își iau adio de la vremurile frumoase. Până când vor fi asuprite de astre?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop a doua jumătate a anului 2024. Ne așteaptă o perioadă agitată! Astrele nu sunt de partea noastră, dar și-au propus să ne maturizeze.

A doua parte a anului 2024 este marcată de retrogradarea lui Saturn în Pești, tranzitul lui Lilith în Balanță, dar și întoarcerea definitivă a lui Pluto în Vărsător. Îți readucem în vedere că Nodurile Lunare sunt în continuare pe axa Berbec-Balanță până în ianuarie 2025.

Rac și Ascendent în Rac

Pluto va reveni în Casa a șaptea între 2 septembrie și 20 noiembrie, loc unde a fost prezent din 2008 încoace. Din cauza acestei reveniri, vei întâmpina transformări în relații, care vor trece prin transformări profunde. Ai putea decide să pui stop unei relații existente. Dacă ești singur, poți simți că este momentul să intri într-o nouă relație. Însă aceste decizii depind de procesul tău personal de vindecare. De ce spunem asta? Pentru că Pluto se află în opoziție cu semnul și ascendentul tău.

Leu și Ascendent în Leu

Saturn retrograd se află în casa a opta, prin urmare apar preocupări legate de finanțe și de alte aspecte legate de resursele comune sau de împrumuturi. Cu ocazia acestei retrogradări, poți întâmpina multe dificultăți financiare, dar și sentimente de prăpastie financiar, care te pot transforma într-o victimă. Cu Saturn ca guvernator al casei a șaptea, înseamnă că discuțiile cu partenerul tău se pot concentra pe problemele financiare și pe gestionarea lor în comun.

Șoc și groază pentru PATRU zodii până la finalul anului. Ce-ar fi să vă pregătiți?

Scorpion și Ascendent în Scorpion

Nu îți este deloc bine pe plan emoțional. Până pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în casa a cincea. Poți trece printr-o perioadă în care simți o lipsă de iubire sau de satisfacție personală în relațiile romantice sau în activitățile recreative. Există probabilitatea să simți că îți trebuie mai multă responsabilitate și maturitate în relațiile tale personale, în detrimentul expresiei spontane și a bucuriei lăuntrice. Tu va trebui să fii conștient de aceste influențe. Este foarte important să gestionezi cu răbdare și pragmatism situațiile financiare și relaționale care pot apărea în perioada următoare.

Vărsător și Ascendent în Vărsător

Cât timp Saturn va fi retrograd în casa a doua, este crucial să îți recunoști și să îți accepți limitele financiare. Poate că îți dorești să cheltui, dar acum nu ar trebui să dai mai mult decât îți permiți pe un produs sau serviciu.  Tranzitul acesta vine să te învețe cum să îți gestionezi mai responsabil resursele financiare și să apreciezi mai profund valoarea banilor. Poate că pentru unii dintre voi, acest aspect poate aduce și venituri mai mici sau provocări financiare temporare. Dar fiți liniștiți, nu va fi o situație de criză.

Pești și Ascendent în Pești

Poate că știi deja, poate că nu, dar Saturn este retrograd în semnul tău. Ce înseamnă asta? Experimentezi o perioadă de maturizare și de confruntare cu responsabilitățile personale. Maturizarea nu vine din lucrurile simple, ci poate veni sub forma unei presiuni sau a unei forțări de a înțelege mai profund lecțiile vieții. Este foarte important să pui accentul pe sănătate. Dacă în trecut ai ignorat semnalele corpului sau nu ai acordat suficientă atenție sănătății tale, acum nu mai ai deloc scăpare. Saturn are tendința de a aduce teste sau lecții dure, dar în același timp oferă oportunitatea de a corecta și de a îmbunătăți aceste aspecte ale vieții tale.

Ce aduc Nodurile Lunare pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel