CINCI rugăciuni pentru o zi binecuvântată de luni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată cinci rugăciuni pe care le poți folosi pentru ziua de luni!

Începe săptămâna apropiindu-te de Dumnezeu, cu ajutorul următoarelor rugăciuni!

Rugăciunea pentru început de săptămână

Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie şi fără de voie, şi-mi ajută să pun început bun şi să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire! O, Doamne, astăzi Îîţi dau sufletul şi trupul meu şi voinţa mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepseşte-mă, Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viaţă. Şi iartă pe cei vii şi pe cei răposaţi, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, şi pe toți ne învredniceşte de mărirea Ta în Rai. La aceasta pun mijlocitori pe Sfinţii Tăi Îngeri, către care zic: O, cereştilor ajutători şi păzitori ai oamenilor, vouă mă închin şi vă mulţumesc pentru ajutorul şi conducerea ce ne-o daţi în toate zilele nouă, nevrednicilor şi păcătoşilor. Scutiţi-mă de vrăjmaşii cei văzuţi şi nevăzuţi, ca să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu! Învredniciţi-mă să vă văd la moartea mea, stând în jurul meu şi să duceţi sufletul meu în cer, ca să se închine măririi Feţei lui Dumnezeu, iar vouă să vă mulţumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce aţi avut pentru mine şi binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci. Amin.

Rugăciunea de dimineață

Doamne, în această nouă zi de luni, îți mulțumesc pentru odihna și liniștea nopții trecute. Te rog să mă însoțești și să mă călăuzești pe parcursul acestei zile. Dă-mi puterea și înțelepciunea necesară pentru a face față provocărilor care vor veni și ajută-mă să fac voia Ta în toate. Amin.

Rugăciunea pentru familie

Doamne, îți încredințez familia mea în această zi de luni. Protejează-i și binecuvântează-i pe toți cei dragi mie. Dă-le sănătate, pace și bucurie, și ajută-ne să ne iubim și să ne sprijinim reciproc în toate momentele. Amin.

Rugăciunea pentru succes în muncă

Doamne, binecuvântează-mi munca în această zi de luni. Dă-mi puterea de a fi productiv și de a realiza tot ceea ce am planificat. Ajută-mă să lucrez cu dedicare, integritate și înțelepciune, și să fac totul spre slava Ta. Amin.

Rugăciunea pentru liniște sufletească

Doamne, în această zi de luni, te rog să-mi dăruiești pacea Ta. Alungă orice îngrijorare și neliniște din inima mea și umple-mă cu încrederea că Tu ești mereu alături de mine. Ajută-mă să găsesc liniște în prezența Ta și să mă bucur de binecuvântările acestei zile. Amin.

Rugăciunea de seară

Doamne, îți mulțumesc pentru această zi de luni care se apropie de sfârșit. Îți mulțumesc pentru toate binecuvântările primite și pentru toate lecțiile învățate. Te rog să mă ierti pentru greșelile comise și să mă ajut să devin o persoană mai bună. Dă-mi o noapte liniștită și odihnitoare, pregătindu-mă pentru ziua de mâine. Amin.

Cele mai puternice rugăciuni pentru iubire. Atrage și menține dragostea în viața ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel