CINCI rugăciuni de vineri pentru pace în suflet și eliberare de necazuri

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată câteva rugăciuni care pot fi rostite vinerea!

Rugăciunea către Sfântul Nicolae

„O, Prea Sfinte Nicolae, mare făcător de minuni, izbăvitor al celor din nevoi și apărător al celor nedreptățiți, la tine alergăm cu toată inima și cu sufletul nostru. Ajută-ne în toate necazurile noastre și mijlocește pentru noi înaintea Domnului Dumnezeu, ca să ne izbăvim de toate relele și să dobândim pace și liniște. Amin.”

Cinci rugăciuni scurte pentru sănătate. Învață-le și tu!

Rugăciunea de Vineri

„Doamne Dumnezeule, atotputernic și milostiv, îți mulțumim pentru toate darurile tale și te rugăm să ne ocrotești în această zi de vineri. Ne încredințăm în mâinile tale, cerându-ți să ne eliberezi de toate necazurile și să ne umpli sufletele cu pacea Ta divină. Amin.”

Rugăciunea zilei de vineri. Ce poți rosti pentru iertarea păcatelor?

Rugăciunea către Maica Domnului

„Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară Marie, izbăvitoarea noastră și mijlocitoarea înaintea Tronului Ceresc, te rugăm cu smerenie să ne ajuți în toate necazurile noastre. Oferă-ne pacea ta și ajută-ne să ne păstrăm credința și nădejdea în Dumnezeu. Amin.”

PATRU rugăciuni catolice foarte puternice. Pot fi rostite oricând la nevoie

Rugăciunea către Sfânta Vineri

„Sfinte Vineri, mijlocitorul nostru înaintea Domnului, te rugăm cu inimă smerită să ne ajuți în toate nevoile și necazurile noastre. Dă-ne putere să trecem peste toate greutățile și să dobândim pacea și liniștea sufletului nostru. Amin.”

Rugăciuni de duminică pentru ajutor DIVIN. 

Rugăciunea pentru liniștea sufletului

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, cel ce ai venit în lume pentru mântuirea noastră, te rugăm să ne dăruiești pacea și liniștea sufletului. Îndepărtează de la noi toate necazurile și ispitele, și ajută-ne să trăim în dragoste și înțelegere cu toți cei din jurul nostru. Amin.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel