Cina poate deveni o adevărată provocare, mai ales în serile când ești obosit. Pentru a te bucura de o mâncare delicioasă, dar și rapid de făcut, îți recomandăm câteva rețete!
Tocmai ce-ai ajuns acasă după o zi lungă de muncă și nu știi ce să mănânci? Nu te complica prea mult și încearcă aceste rețete pentru a te bucura de o seară liniștită!
Iată ce îți recomandăm!
1. Paste cu sos de roșii și busuioc
Ingrediente
- Paste preferate
- Sos de roșii
- Ulei de măsline
- Busuioc proaspăt sau uscat
- Parmezan ras (opțional)
Mod de preparare
- Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Într-o tigaie, încălzește sosul de roșii cu puțin ulei de măsline și busuioc.
- Amestecă pastele cu sosul și servește, presărând parmezan dacă dorești.
2. Wrap-uri cu pui și legume
Ingrediente
- Piept de pui feliat
- Lipii integrale
- Salată verde
- Rosii, feliate
- Castraveți, tăiați subțire
- Sos de iaurt sau sos preferat
Mod de preparare
- Prăjește feliile de piept de pui într-o tigaie.
- Întinde sosul pe lipie, adaugă puiul, salata verde, roșiile și castraveții.
- Rulează și servește.
3. Tortellini cu sos de roșii și spanac
Ingrediente
- Tortellini (din comerț sau făcuți în casă)
- Sos de roșii
- Spanac proaspăt sau congelat
- Ulei de măsline
- Parmezan ras (opțional)
Mod de preparare
- Gătește tortellini conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Într-o tigaie, încălzește sosul de roșii, adaugă spanacul și lasă-l să se înmoaie.
- Amestecă tortellini cu sosul și servește cu parmezan dacă dorești.
4. Quesadilla cu fasole neagră și brânză
Ingrediente
- Tortilla
- Fasole neagră, scursă și clătită
- Brânză rasă (cheddar, mozzarella, etc.)
- Avocado, feliat
- Sos de roșii sau salsa (opțional)
Mod de preparare
- Încălzește o tigaie mare și așează o tortilla.
- Adaugă stratul de fasole, brânza și avocado.
- Acoperă cu a doua tortilla și prăjește până când brânza se topește.
- Taie în bucăți și servește cu sos dacă dorești.
5. Tagliatelle cu sos de ciuperci și spanac
Ingrediente
- Tagliatelle sau alt tip de paste preferat
- Ciuperci, feliate
- Spanac proaspăt sau congelat
- Usturoi, mărunțit
- Smântână
- Parmezan ras
- Sare și piper
Mod de preparare
- Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Într-o tigaie, călește usturoiul într-o lingură de ulei de măsline.
- Adaugă ciupercile și spanacul, și călește-le până când se înmoaie.
- Toarnă smântâna și lasă să fiarbă până când sosul se îngroașă ușor.
- Amestecă pastele cu sosul, adaugă parmezan ras și condimentează după gust.
Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News