Chiron retrograd până pe 29 decembrie. Este momentul în care ne acceptăm și vindecăm rănile!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 29 decembrie, Chiron va fi retrograd în semnul Berbecului. Acesta ne va scoate la suprafață niște răni cu care trebuie să ne confruntăm!

Cine este Chiron? Descoperit în 1977, Chiron este un asteroid care face parte dintr-o nouă categorie de corpuri cerești, cunoscute sub numele de centauri, caracterizate prin trăsături comune între comete și asteroizi. Numele său provine de la personajul mitologic Chiron, jumătate om, jumătate cal.

Chiron aduce lecții importante. În astrologie, el indică zonele din viață marcate de traumă și tiparele negative care necesită transformare. De asemenea, simbolizează o rană profundă, nevindecată, ce reprezintă o sursă de durere din trecut, pe care trebuie să o acceptăm pentru a evolua spiritual.

Când Chiron retrogradează, suntem provocați să ne confruntăm cu o rană interioară, adesea auto-provocată sau perpetuată de noi.

Georgia Morelli este un astrolog internațional și antrenor de îngrijire personală. Pe canalul său de TikTok, unde are 12k urmăritori, ne-a vorbit despre retrogradarea lui Chiron. Iată ce ne spune!

A doua jumătate a acestui an este dedicată vindecării durerilor emoționale din trecut și rănilor adânc înrădăcinate pe care toți le purtăm cu noi. Chiron și-a început retrogradarea pe 26 iulie. Va dura până pe 29 decembrie. 

Toți am auzit de Mercur retrograd, dar Chiron retrograd, care se întâmplă o dată pe an, este despre reflecție și revizuirea rănilor emoționale vechi și a traumelor, în special a celor pe care le purtăm din copilărie.

Retrogradările sunt o oportunitate de aur pentru a reveni asupra anumitor lucruri. Asta înseamnă că redeschiderea unora dintre aceste răni o să doară puțin. Dar trebuie să reflectăm. Trebuie să vedem ce lucruri au rămas nerezolvate. Ce conversații trebuie să avem și ce lucruri trebuie să eliberăm energetic, ca să nu cărăm această povară cu noi în următorii zece ani.

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Dacă nu îți faci timp să revii asupra rănilor pe care încă le porți, asupra durerii nerezolvate pe care o ai, atunci Chiron o va face pentru tine. Va aduce situații și oameni din trecutul tău care te vor forța să revizitezi aceste răni. Oamenii s-ar putea să apară din senin, iar tu vei fi surprins, spunând: „Oh, nu mi-am dat seama că încă mai am această rană. Aoleu.” Așa că fii atent la ce te declanșează, la unde simți acea durere emoțională profundă în aceste următoare șase luni, și privește-o ca pe o oportunitate. 

Spune: „Mulțumesc, Chiron. Văd cum ai adus asta în fața mea ca să mă pot uita la ea și să o rezolv, ca să pot merge mai departe.” Fiecare mică situație va fi o oportunitate pentru tine de a te vindeca, atât timp cât rămâi conștient, atât timp cât îți oferi compasiune și iubire de sine și ai practici de îngrijire personală care te fac să te simți ancorat și în siguranță. Astfel, vei avea un rezervor plin, ca să poți aborda aceste răni dintr-un loc de conștientizare.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?