Chiron retrograd în Berbec între 26 iulie și 29 decembrie. Vești îngrijorătoare pentru ȘASE zodii!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

În curând, Chiron va retrograda în semnul Berbecului. Iată la ce trebuie să fie atente următoarele șase zodii!

Între 26 iulie și 29 decembrie, Chiron este retrograd în Berbec. Această retrogradare ne forțează să ne confruntăm cu o rană pe care, în majoritatea cazurilor, am provocat-o sau o menținem activă.

Chiron simbolizează, de asemenea, o rană nevindecată, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru a atinge un scop superior.

Indiferent de locul său în harta natală, aduce lecții importante. Este esențial să-ți amintești constant de necesitatea echilibrului și a eliberării. Orice eveniment din viața ta poate fi transformat din criză în oportunitate.

Chiron, ca simbol al înțelepciunii și al sacrificiului în mitologia greacă

Berbec/Ascendent în Berbec

Chiron e retrograd în semnul tău. Aici se manifestă o problemă legată de încrederea în sine, de identitate și de cine ești cu adevărat. Aceasta se reflectă și în modul în care te comporți și te îmbraci. Multe dintre aceste obiceiuri pot fi dăunătoare. Chiron are implicații semnificative legate de sănătate, aduce răni fizice și emoționale. Activează frica de abandon și de respingere și îți amintește că ești muritor. Este important să conștientizezi că ai limite și să nu-ți faci rău prin vicii.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din păcate, cu Chiron retrograd în Casa a 11-a, te expui la influențe nocive din partea unor prieteni. Îi lași să depășească anumite limite, iar astfel te contaminezi cu problemele lor. Poți ajunge în situații în care simți că nu ai nicio soluție. Până în decembrie, încearcă să-ți dai seama care dintre oamenii din jurul tău sunt potriviți pentru tine și care nu, mai ales dacă îți fac rău.

PATRU zodii care te critică constant. De ce le place să judece?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Chiron retrograd în Casa a 8-a aduce provocări semnificative. Orice luptă pentru moștenire în această perioadă va fi dureroasă. De asemenea, orice doliu pe care îl vei trăi până în decembrie va fi profund sfâșietor, la fel cu orice pierdere financiară. Astrologul îți recomandă să îți accepți defectele și fricile, deoarece aceasta este o perioadă de introspecție și vindecare personală.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Chiron este retrograd în Casa a 6-a. Dacă ai avut probleme de sănătate pe care le-ai ignorat, acum este momentul să le abordezi. Până la sfârșitul lui decembrie, nu mai poți amâna tratarea lor dacă vrei să te vindeci. Ai grijă și de animalele tale, precum și de dinamica de la locul de muncă. Vorbele sau acțiunile unor colegi te pot răni sau tu îi poți răni pe ei.

Ascendentul în Scorpion: misterios, magnetic, atrăgător. Ce te face să îl iubești?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Chiron este retrograd în Casa a 5-a, care este strâns legată de copii. Până la finalul lui decembrie, vei avea de-a face cu traumele din copilărie. Este important să fii atent și să eviți să-ți faci copiii să se simtă respinși sau abandonați. Aceasta este o perioadă de introspecție și vindecare, atât pentru tine, cât și pentru relațiile tale cu copiii.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Chiron este retrograd în Casa a 3-a. În această perioadă, problemele fraților sau surorilor pot reveni și te pot afecta, iar replicile vechi s-ar putea întoarce împotriva ta. Ai putea observa că gândurile tale devin toxice. Până la finalul anului, este esențial să identifici gândurile care te-au tulburat. Ai talentul scrisului și al prezentării, așa că exprimarea durerii tale prin comunicare poate fi o formă de vindecare.

Compatibilitatea zodiilor. Astrologul Nicoleta Ghiriș dezvăluie cine cu cine se potrivește și cine nu are nicio șansă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel