Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. În următoarea lună, Chiron va fi direct. 

Mai avem o lună până la retrogradarea lui Chiron în Berbec!

Chiron a început să tranziteze Berbecul pe 18 februarie 2019, unde va rămâne pe 14 aprilie 2027. 

Chiron este un asteroid care a fost descoperit în 1977. Oriunde se află în harta ta natală, vine cu lecții de oferit. Trebuie să-ți amintești constant că ai nevoie de echilibru, dar și de eliberare. Orice s-ar întâmpla în viața ta, ai ocazia să transformi crizele în oportunități.

Este primul dintr-o nouă clasă astronomică, cunoscută sub numele de centauri - corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi. Acesta a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal.

Chiron în Berbec poate să aducă oportunități de vindecare și creștere personală prin confruntarea cu propriile răni și prin gestionarea impulsurilor. Trebuie să învățăm să ne exprimăm autenticitatea fără să ne lăsăm afectați de traumele trecutului.

Vom deveni mai conștienți de propria forță interioară și mai responsabili în ceea ce privește acțiunile noastre. 

Atunci când un corp ceresc se află în mers direct, ne oferă mai multe șanse de a-i înțelege lecțiile. 

Cei care vor resimți acest tranzit, fie el direct sau retrograd, sunt cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Chiron te încurajează să conștientizezi frica de abandon și/sau de respingere. Este foarte important să înveți să nu îți faci singur rău. Ai nevoie limite sănătoase pentru a evita auto-vătămarea, la propriu sau la figurat.

Taur/Ascendent în Taur

Este important să nu permiți amintirilor, mai ales acelora traumatice, să îți conducă acțiunile actuale. Deși exprimarea furiei poate părea eliberatoare, dacă rămâi prea mult în mentalitatea de victimă, riști să rămâi pe loc. Concentrează-te pe acceptare!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Trebuie să evaluezi relațiile de prietenie. Acum este momentul să îți dai seama care îți sunt benefice și care nu. Evită conexiunile care îți afectează negativ starea de bine și investește în acelea care te susțin.

Rac/Ascendent în Rac

Poți fi perceput ca un mentor, capabil să asculte și să ofere soluții celor din jur. Vei avea nevoie de sentimentul de vocație în carieră. Încearcă să stai departe de șefii care nu te validează. 

Leu/Ascendent în Leu

Trebuie să te gândești ce contează cu adevărat pentru tine. Să știi că deții dreptatea absolută sau să fii mai tolerant? Impunerea propriilor principii celorlalți s-ar putea să îți dăuneze enorm. Unele călătorii te pot ajuta să vindeci ceva în interiorul tău. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Acordă mai mult timp asupra credințelor limitative și a tiparelor moștenite, mai ales din punct de vedere financiar. Frica de abandon îți poate împiedica formarea de relații mai strânse cu persoanele iubite. Lucrează la gestionarea acestor temeri pentru a îmbunătăți relațiile și securitatea financiară.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Balanță/Ascendent în Balanță

Tranzitul lui Chiron direct are loc în Casa a 7-a, a relațiilor. Acest aspect te face să cauți și să alegi parteneri pe care să îi vindeci pentru a evita confruntarea cu propriile tale probleme. Încercarea de a-i vindeca pe alții poate să-ți dăuneze. Este esențial să îți îndrepți atenția asupra propriei vindecări și să stabilești limite sănătoase în relații.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Atenția va fi asupra sănătății și relațiilor de muncă. Acolo sunt bubele cele mari! Ignorarea problemelor de sănătate poate avea consecințe grave, iar relațiile cu colegii necesită atenție sporită. Alege cu grijă cuvintele și acțiunile pentru a evita faze greu de digerat pe urmă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Chiron este direct în Casa a 5-a. Unii dintre voi se vor reconecta cu unele faze din copilărie, destul de dureroase. Mai ales acelea când te-ai simțit abandonat și respins de către oamenii cei mai iubiți. Lucrează la vindecarea propriilor traume pentru a crea un mediu sănătos pentru cei dragi. Mai ales pentru copiii tăi. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Poți accepta, în sfârșit, realitatea că anumite relații familiale pot provoca mai mult rău decât bine. Și că este recomandabil să fii mai detașat de anumite rude care nu se vor mai schimba. Fii mai atent și la schimbările în locuință!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Chiron în Casa a 3-a, de data aceasta în mers direct, frații sau surorile pot aduce la suprafață problemele lor, care te vor afecta și pe tine. Stai departe de gândurile dăunătoare față de propria persoană. Riști să devii cel mai aspru critic al tău. 

Pești/Ascendent în Pești

Dacă relația cu banii este disfuncțională, trebuie să cauți mai adânc în sufletul sau trecutul tău. Convinge-te că ești valoros, chiar dacă asta presupune un efort susținut. Și învață să nu cheltuiești sume importante de bani doar pentru a te chinui pe urmă.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel