Chiromanție. Ce spune linia iubirii despre emoțiile tale?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Chiromantie
Freepik.com
Freepik.com

Adesea considerată una dintre cele 3 linii cele mai importante de pe palmele tale, linia iubirii oferă o perspectivă valoroasă asupra tendințelor romantice și emoționale ale unei persoane

Găsești linia iubirii de-a lungul părții superioare a palmei tale, sub bazele degetelor arătător, mijlociu, inelar și mic. Folosește mâna dominantă a unei persoane atunci când citești linia iubirii.

Linia iubirii merge orizontal pe palmă chiar sub degete.  De obicei, începe sub degetul mic, întinzându-se orizontal către partea opusă a palmei. Linia iubirii fiecărei persoane are o lungime diferită - unele se întind pe toată palma, în timp ce altele se opresc undeva sub baza (sau „muntele")  degetelor mijlociu și arătător.

Linia iubirii reprezintă romantismul, stabilitatea emoțională și modul în care te conectezi cu ceilalți

Cum citești linia iubirii? Citește linia inimii de pe mâna ta dominantă. În multe cercuri de citire a palmelor, mâna ta dominantă deține cheia viitorului tău, în timp ce mâna ta non-dominantă deține cheia trecutului tău.

Conform unor tradiții ale chiromanției, bărbații își arată trăsăturile și calitățile înnăscute în mâna stângă și trăsăturile și calitățile dezvoltate în mâna dreaptă. Pentru femei, această filozofie este inversată.

Persoanele cu liniile iubirii scurte știu ce își doresc într-o relație și nu se tem să-și pună propriile dorințe și nevoi pe primul loc. O linie scurtă poate indica și faptul că cineva este mai solitar în ceea ce privește iubirea și relațiile.

Persoanele cu o linie a iubirii de lungime medie își gestionează emoțiile cu bunătate și empatie și abordează relațiile cu același tip de grijă.

Persoanele cu liniile iubirii mai lungi tind să se simtă fericite și satisfăcute cu viața lor amoroasă. Atunci când linia de iubire este lungă și clară, înseamnă că ai un puternic simț al devotamentului.

Persoanele cu liniile iubirii foarte lungi tind să aibă o abordare directă și hotărâtă atât față de emoțiile lor, cât și față de eforturile lor romantice. De asemenea, au un puternic simț al loialității.

Persoanele cu liniile iubirii super lungi pot să aibă o reacție mai grea la despărțiri și relații eșuate decât o persoană medie.

Persoanele cu liniile iubirii drepte abordează relațiile dintr-o perspectivă rațională și practică. Sunt foarte atente la oamenii din jurul lor și își petrec mereu timp pentru a-și digera și procesa sentimentele - din păcate, acest lucru le poate face să pară puțin deconectate de oamenii din jurul lor. Liniile drepte sunt de asemenea numite "Liniile Inimii Mentale".

Multe persoane au liniile iubirii care se curbează fie in sus, fie in jos. Curburile reprezintă diferite aspecte ale personalității si modul in care abordezi situațiile romantice.

Linie curbă în sus: Nu ai probleme în a te deschide si conecta cu oamenii din jurul tău in orice. Îți este confortabil să împărtășești  în momentul respectiv.

Linie curbă în jos: Uneori ai dificultăți în a te exprima și tinzi să vezi situațiile printr-o lentilă negativă.

Traiectoria curbei vorbește si despre personalitatea ta. O curbă delicată, de exemplu, reprezintă bunătate si empatie, în timp ce o curbă dramatică reprezintă pasiune și determinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel