Cele TREI zodii cu o memorie incredibilă. Nu le scapă nimic!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

A avea o memorie bună este o abilitate pe care toți ne-o dorim. Denotă un intelect ridicat, o capacitate de observație ascuțită, precum și abilitatea de a rămâne conectat la prezent și de a fi în armonie cu simțurile corpului tău.

Dacă însă îți petreci ziua rătăcind într-o lume fantastică (dragi Pești), probabil că nu vei reține nici ce cumpărături trebuia să faci de la supermarket, nici ce te-a rugat mama să faci, și nici unele dintre sarcinile de la serviciu. 

Iată care sunt cele trei zodii cu o memorie excelentă!

Numărul 1: Fecioara

Fecioara este guvernată de planeta Mercur, care influențează abilitățile noastre intelectuale și de comunicare. Acești nativi au minți complexe, capabile să abordeze cele mai dificile probleme fără efort. Inteligența lor uimește oamenii încă din copilărie, motiv pentru care sunt excelenți în domeniul științific și pot avea succes în cercetare. Ei au o memorie aproape fotografică, ceea ce îi face să fie cei mai buni din clasă fără a fi nevoie să studieze mult. Acești nativi adoră să rezolve probleme și, asemenea lui Sherlock Holmes, nu scapă niciun detaliu sau indiciu. Știu câți pași sunt până la casa lor, ce culoare aveau pantofii persoanei care le-a vândut cafeaua dimineața, și alte asemenea lucruri. Memoria Fecioarei îi ajută să exceleze în toate locurile de muncă, deoarece sunt atenți la detalii, iar nimic nu le scapă.

Top CINCI cele mai atractive semne din zodiac. Cu ce calități ne dau peste cap?

Numărul 2: Scorpionul

Scorpionul își amintește absolut tot ce se întâmplă în viața sa. Sunt oameni intens pasionali care absorb experiențele lor cu mare ardoare, mai ales dacă sunt legate de iubire. Scorpionii își amintesc în detaliu tot ce s-a întâmplat în relațiile lor trecute, inclusiv prima iubire adolescentină: parfumul acesteia, valurile ușoare ale părului, promisiunile de dragoste sub lumina Lunii Pline. Această abilitate este foarte valoroasă la locul de muncă și în gestionarea finanțelor, deoarece nu uită niciun ban pe care alții îl datorează și sunt mereu la zi cu facturile. Totuși, există și o latură negativă a memoriei excelente a Scorpionului: nu uită niciodată o greșeală. Dacă, din orice motiv, i-ai făcut de rușine în public, le-ai dezvăluit vreun secret sau i-ai ridiculizat pentru o gafă, Scorpionii te vor pune pe lista neagră.

Numărul 3: Capricornul

O altă zodie cu o memorie de invidiat este Capricornul. Acești nativi sunt realiști, ambițioși și obiectivi, mereu căutând cea mai bună cale de a înfrunta circumstanțele. Mulți Capricorni au suferit dificultăți de la o vârstă fragedă, ceea ce le-a dezvoltat abilitatea de a le face față. Își amintesc perfect tehnici de supraviețuire, cum ar fi construirea unei colibe din lemn și paie sau confecționarea unei bărci din frunze. Acești nativi aspiră să fie cei mai buni în ceea ce fac, chiar dacă acest lucru poate dura mulți ani. Odată ce ajung în vârf și au succesul și confortul visat, nu uită niciodată de unde au pornit. Această atitudine realistă și memoria lor superioară îi mențin umili și mereu dornici să ajute pe cei în nevoie, fără a-i judeca. Nu uită nici de cei care i-au sprijinit când aveau nevoie cel mai mult și revin într-o zi pentru a le mulțumi, indiferent cât de mult timp a trecut sau unde se află în lume.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel