Cele TREI zodii avantajate de Marte în Gemeni. Pregătiți-vă pentru o perioadă mirifică!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 20 iulie, Marte va intra în Gemeni, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Iată care sunt zodiile cele mai avantajate!

În timpul tranzitului acesta, cuvintele vor deveni arma cea mai de preț. Primim și împărtășim idei sau informații, dar este o sabie cu două tăișuri. Ori putem aduce pacea cu ajutorul acestora, ori să iscăm un conflict. Marte ne provoacă să ne extindem în mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi simultan. Doar prin a fi nestatornici putem evolua.

Energia Gemenilor sprijină curiozitatea, ceea ce se fructifică prin diversificare, schimbare și experimentare. Știm deja că Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne oferă un impuls. Acum este timpul să ne orientăm în diverse direcții și să fim deschiși la învățare, educație și curiozitate. Pentru că Marte se va întâlni cu Jupiter, va fi un tranzit norocos.

Iată zodiile care se vor bucura din plin de Marte în Gemeni!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se pregătește să intre în semnul tău, unde se va întâlni cu Jupiter. Este un moment important al anului. Atunci când se va întâlni cu Jupiter, o să prindă aripi. Marte îți aduce curaj, inițiativă, dorința de a învăța și multă competiție. Dar, într-un aspect negativ, scoate la iveală și multe frici, nerăbdare, agresivitate și mult stres. Timp de câteva luni, o să ai senzația că trebuie să faci ceva, dar nu vei ști ce. Când Marte intră într-un semn, Daniela Simulescu reamintește de fiecare dată că trebuie să faci mult sport. Ai nevoie de multă activitate, indiferent că mergi la sală, dansezi sau te plimbi prin parc. Deși acest tranzit aduce o zăpăceală permanentă, asigură-te că te ocupi de esența care îți face bine. Marte va face un careu cu Saturn și unul cu Neptun, așadar ai grijă la frustrările care pot apărea și nu te lăsa păcălit.

Vești supărătoare pentru CINCI zodii până la finalul lui 2024. Astrele recomandă să vă ocupați de probleme!

Leu/Ascendent în Leu

Cu Marte în casa a unsprezecea, care se va întâlni cu Jupiter, vei fi sufletul petrecerii! Pe acasă nu prea stai. În schimb, mergi la evenimente, petreceri și te distrezi pe unde poți, poate la mare sau la munte. O să fii însoțit de tot felul de oameni. Marte în casa a zecea ți-a adus bătăi de cap în ceea ce privește cariera. Nu ai avut timp de odihnă. Nici cu Marte în casa a unsprezecea nu vei avea, dar de data aceasta, îți vei face noi conexiuni. Să nu uităm că Soarele se pregătește să-ți viziteze semnul. Este un moment extraordinar pentru a te lăsa inspirat. Viața ta va trebui să se umple de scenarii din care vei culege multe învățăminte. Dacă prietenii te invită pe undeva, cel mai bine ar fi să nu refuzi. Între 20 iulie și 4 septembrie, ai nevoie de o viață efervescentă.

Balanță/Ascendent în Balanță

Acest tranzit te sprijină pe partea de călătorii. Poți pleca sau să te întorci în țară. Totodată, dacă nu ai făcut niciun drum în afara țării, ar fi bine să iei în calcul. În perioada tranzitului lui Marte în Gemeni, ia-ți bilete de avion sau mergi într-o drumeție, excursie. Ar fi păcat să nu profiți de acest tranzit. Călătoriile îți vor dezvălui cine ești cu adevărat. Oriunde mergi, plimbă-te și cunoaște oameni. Poartă discuții cu persoane mai inteligente și mai experimentate. O să înveți foarte multe. Cu Marte în această casă, devii și activist. Ai putea lupta pentru cauze care nu îți aparțin, dar reține că și cauzele tale merită o luptă. Este o perioadă nemaipomenită pentru cei care au examene sau doresc să se înscrie la o nouă formă de învățământ.

O lună până la Mercur retrograd! Iată ce trebuie să facă aceste CINCI zodii ca să le meargă bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel