Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă specială de pe 6 iunie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Previziuni astrale. Pe 6 iunie, avem un eveniment deosebit: Luna Nouă în Gemeni. Aceasta este sprijinită și de un stellium! Iată zodiile care vor resimți cel mai mult efectele!

Spunem că este un eveniment special datorită faptului că nu vom avea doar Luna Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce înseamnă asta? Urmează o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!.

Ruxandra Gheordunescu-Preda, astrolog internațional, aduce previziunile pentru zodiile care vor resimți cel mai mult efectele acestui evenimente, adică cele cu marcaj mutabil!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Încep un capitol complet nou la nivel personal, mai ales când vine vorba de ceea ce te face fericit: pasiunile, hobby-urile, viața amoroasă și poate chiar relația cu tine însuți și cu propriul tău corp fizic. S-ar putea să începi să te vezi într-o lumină complet diferită, să te apreciezi mai mult, să te iubești mai mult și să ai mai multă grijă de tine.

Vei fi plin de idei creative, fie legate de un proiect din pasiune, fie de orice tip de proiect care implică publicarea, marketingul sau răspândirea unui mesaj. Simți nevoia să împărtășești un mesaj important pentru tine la un nivel personal.

De asemenea, s-ar putea să înveți ceva nou despre tine, poate legat de sănătatea ta. Poți avea vești bune de împărtășit legate de copii, cum ar fi o sarcină. Ai putea decide să începi un nou drum în viață, motivat de vești bune.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a zecea, cea a carierei, statutului public și reputației tale. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a obține un nou loc de muncă, poate unul mai prestigios, o promovare sau un nou proiect profesional care îți va aduce multă expunere și te va pune în lumina reflectoarelor.

Este momentul potrivit să te întrebi unde vrei să îți duci cariera. Dacă vrei să mergi într-o direcție nouă, este timpul să începi să vorbești cu oameni, să trimiți emailuri și să aplici la joburi.

Pe lângă carieră, este posibil să ai ceva nou de împărtășit legat de statutul tău romantic și relația de cuplu. Poate fi vorba despre un nou parteneriat romantic sau despre parteneriate care te pot ajuta cu statutul, reputația și imaginea ta în lume.

Lună Nouă specială pe 6 iunie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă va fi în casa a șaptea. Aceasta aduce un nou început minunat, mai ales în ceea ce privește parteneriatele. Parteneriatele nu înseamnă neapărat romantism, ci poate aduce o colaborare de lucru. Este un moment excelent să începi să vorbești cu oamenii despre colaborări de afaceri, să accepți invitații la evenimente care te-ar putea conecta cu persoane care îți pot aduce beneficii în plan profesional.

De asemenea, poți discuta cu cineva care îți poate vinde sau cumpăra ceva, așa că dacă ai ceva de vândut sau cumpărat, acum este momentul perfect să începi acea conversație. Ideile cuiva din exterior îți pot schimba modul de a gândi și este bine să fii deschis la opiniile și perspectivele altora.

Dacă ești singur, poți întâlni pe cineva care să fie o alegere foarte potrivită pentru un parteneriat pe termen lung. Dacă ești într-o relație, se pare că te înțelegi mai bine cu partenerul. Găsești noi modalități de a te exprima.

Pești/Ascendent în Pești

Ai idei noi, un nou început și un mod nou de a gândi în ceea ce privește viața ta de acasă, familia și situația de locuit. S-ar putea să începi conversații cu membrii familiei sau cu partenerul despre locuință și să începi să te gândești că aveți nevoie de o schimbare. Poate că e timpul să renovezi sau să schimbi mobila.

Poți discuta despre transformări mai semnificative în jurul casei, cum ar fi dacă locuința în care stai este potrivită pentru nevoile tale pe viitor.

Unii dintre voi ar putea începe să discute și să se gândească la extinderea familiei. În anul următor, există o șansă mare ca familia să se extindă, cu Jupiter în casa a patra.

S-ar putea să vorbești cu membrii familiei despre unele dintre fricile tale vechi și modurile în care te-ai sabotat în trecut. Conversațiile acestea sunt utile și te ajută să înțelegi lucrurile la un nivel mai profund.

Este posibil să simți o presiune legată de responsabilitatea față de familie și părinți, ceea ce poate aduce o oarecare rezervă și precauție. Recomandarea astrologului este să nu te temi. Chiar dacă este o schimbare mare, oamenii sunt de partea ta.

Lună Nouă în Gemeni pe 6 iunie. Un eveniment cu totul deosebit, dar cu mici obstacole!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel