Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 6 iulie, avem o Lună Nouă în semnul Racului. Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj cardinal în astrogramă. Anastasia, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru ei!

Soarele și Luna se întâlnesc în semnul Racului. Ne oferă oportunitatea unui nou început și aduce trăiri și senzații noi, în armonie cu energia momentului. Această Lună Nouă este influențată pozitiv de Venus. Deci este un moment ideal pentru a iniția intenții și proiecte legate de familie, casă și stabilitate emoțională.

Luna Nouă îi va ajuta foarte mult pe cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă va fi în casa a patra, cea a căminului, familiei, confortului și siguranței. Aduci ceva nou în căminul tău. Acest lucru poate varia de la schimbarea cearșafurilor sau schimbarea artei, vopsirea pereților în locuința ta actuală, până la cumpărarea unei case, începerea unei familii. Poate că te conectezi cu vecinii sau mergi la o întâlnire cu ei. Venus este implicată, deci ar putea fi vorba despre conexiune, apropiere, relații, atât relații de familie, cât și relații care sunt ca de familie.

În aceeași zi, Marte se află în casa a doua și formează un sextil cu Saturn în casa a douăsprezecea. Ar putea semnala eliberarea de ceva. Conectăm casa sănătății mentale, a spiritualității, a eliberării și a încheierilor cu casa banilor, a investițiilor, a valorilor. Deci, încheierea unui capitol vechi legat de cămin, mutarea într-un nou cămin, încheierea unui aspect legat de familie, rezolvarea unei chestiuni legale sau imobiliare, poate include primirea unei plăți din această sursă sau vindecarea unei răni din copilărie.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă este în semnul tău. Prima casă răspunde la întrebarea „Cine sunt eu?". Cu această Lună Nouă ai curajul, puterea și capacitatea de a manifesta o versiune diferită a ta.

În același timp, îl avem și pe Marte în casa a unsprezecea, care face un sextil cu Saturn în casa a noua. Te ajută să fii strategic și îți oferă resursele altor persoane, conexiuni și răbdare.

Poate că îți schimbi cariera, te întorci la școală, te muți, deoarece Marte în casa a unsprezecea aduce în discuție extinderea vieții tale prin educație, călătorii, scris, publicare, chestiuni legale.

Există multe posibilități și oportunități de a te reinventa. Este vorba despre a face pași mici, dar tangibili, planificând și având curajul de a crede în tine.

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă este în casa a zecea, în aceeași zi în care Marte din casa a opta formează un sextil cu Saturn în casa a șasea. Aceasta este despre viața ta publică, reputația ta și imaginea în lume. Anunță noi începuturi și schimbări în felul în care te vede lumea.

Este foarte probabil să fie vorba despre muncă, datorită lui Saturn în casa a șasea și Marte în casa a opta. Poate fi vorba despre un parteneriat sau un tip de investiție profesională care va necesita timp. Posibil va costa sau va fi dificil, dar va fi recompensatoare. Cu toate acestea, cu o Lună Nouă în Rac, ar putea fi și despre schimbarea imaginii tale către una mai blândă, îngrijitoare și orientată spre familie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă vorbește despre relații, parteneriate, contracte și acorduri. Așa cum Luna Nouă este întotdeauna despre noi începuturi, ceva se schimbă în viața ta romantică. Poate fi foarte literal, cum ar fi apariția unei noi persoane în viața ta, poate chiar acum, poate în următoarele 6 luni, deoarece o Lună Nouă poate avea nevoie de timp pentru a se dezvolta.

Poate începi un nou parteneriat și semnezi un nou contract, un fel de relație nouă și interesantă cu cealaltă persoană. Este vorba despre oportunități de a te angaja și de a reevalua ce vrei și ce îți dorești, ce îți aduce bucurie. În aceeași zi cu această Lună Nouă, Marte este în casa a cincea, formând un sextil cu Saturn în casa a treia, așa că este nevoie să spui, să verbalizezi ce vrei.

Dacă vorbim despre Luna Nouă în casa a șaptea în termeni de contracte și parteneriate de afaceri, poate negociezi și ai o conversație importantă despre ce vrei tu, ce vrea cealaltă persoană și cum să puneți la punct logistica. Dacă este romantic, poate există o modalitate de a discuta despre viitor și copii.

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie: Momente tandre alături de familie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel